WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of 4.9.x - Development: Sundanese

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (2,584) Untranslated (1,945)
Prio Original string Translation
Delete Menu Pupus Pidangan Details

Delete Menu

Pupus Pidangan

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2015-06-28 10:13:42 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
You have searched the %1$s blog archives for <strong>&#8216;%2$s&#8217;</strong>. If you are unable to find anything in these search results, you can try one of these links. Anjeun parantos milarian arsip blog <a href="%1$s/">%2$s</a> perkawis <strong>&#8216;%3$s&#8217;</strong>. Upami teu aya hasil anu kapendak, anjeun tiasa nyobian salahsawios panumbu-panumbu ieu. Details

You have searched the %1$s blog archives for <strong>&#8216;%2$s&#8217;</strong>. If you are unable to find anything in these search results, you can try one of these links.

Anjeun parantos milarian arsip blog <a href="%1$s/">%2$s</a> perkawis <strong>&#8216;%3$s&#8217;</strong>. Upami teu aya hasil anu kapendak, anjeun tiasa nyobian salahsawios panumbu-panumbu ieu.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Comment:
translators: 1: site link, 2: search query
Date added:
2010-07-27 07:36:33 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Page post type singular name Kaca Details

Page

Kaca

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Context:
post type singular name
Date added:
2010-05-14 09:02:14 GMT
Translated by:
Dadan Nasrullah (de-nasrul)
References:
Priority:
normal
More links:
Post post type singular name Seratan Details

Post

Seratan

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Context:
post type singular name
Date added:
2010-05-14 09:02:27 GMT
Translated by:
Dadan Nasrullah (de-nasrul)
References:
Priority:
normal
More links:
Theme without %s Téma tanpa %1$s Details

Theme without %s

Téma tanpa %1$s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Please include a %s template in your theme. Sumangga lebetkeun témplat %1$s kana téma anjeun. Details

Please include a %s template in your theme.

Sumangga lebetkeun témplat %1$s kana téma anjeun.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Site URL. URL Situs Details

Site URL.

URL Situs

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2010-07-27 07:36:34 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Sorry, you are not allowed access to details about this site. Anjeun henteu kagungan wewenang aksés kana rincian ieu situs. Details

Sorry, you are not allowed access to details about this site.

Anjeun henteu kagungan wewenang aksés kana rincian ieu situs.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Sorry, you are not allowed access to details of this post. Anjeun teu diwenangkeun ngaaksés informasi ngeunaan ieu blog. Details

Sorry, you are not allowed access to details of this post.

Anjeun teu diwenangkeun ngaaksés informasi ngeunaan ieu blog.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2010-02-17 18:13:13 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Sorry, you are not allowed to update options. Anjeun teu diwenangkeun ngiwarikeun pilihan. Details

Sorry, you are not allowed to update options.

Anjeun teu diwenangkeun ngiwarikeun pilihan.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2010-02-17 18:13:13 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Sorry, you are not allowed to publish this post. Hampura, anjeun teu diwenangkeun nyieun tulisan dina ieu blog. Details

Sorry, you are not allowed to publish this post.

Hampura, anjeun teu diwenangkeun nyieun tulisan dina ieu blog.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Sorry, you are not allowed to publish posts in this post type. Hampura, anjeun teu diwenangkeun medalkeun tulisan dina ieu blog. Details

Sorry, you are not allowed to publish posts in this post type.

Hampura, anjeun teu diwenangkeun medalkeun tulisan dina ieu blog.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Could not write file %1$s (%2$s). Teu tiasa nyerat berkas %1$s (%2$s) Details

Could not write file %1$s (%2$s).

Teu tiasa nyerat berkas %1$s (%2$s)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Comment:
translators: 1: file name, 2: error message
Date added:
2010-07-27 07:36:43 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Sorry, you are not allowed to change the page author as this user. Anjeun teu diwenangkeun ngarobih panulis kaca salaku ieu user. Details

Sorry, you are not allowed to change the page author as this user.

Anjeun teu diwenangkeun ngarobih panulis kaca salaku ieu user.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2010-07-27 07:36:43 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Sorry, you are not allowed to change the post author as this user. Anjeun teu diwenangkeun ngarobih panulis seratan salaku ieu user. Details

Sorry, you are not allowed to change the post author as this user.

Anjeun teu diwenangkeun ngarobih panulis seratan salaku ieu user.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Date added:
2010-07-27 07:36:43 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar