New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Thirteen: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (69) Translated (69) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 5
Prio Original string Translation
https://wordpress.org/ https://wordpress.org/ Details
https://wordpress.org/
Comment

Author URI of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-26 22:06:50 UTC
Priority of the original:
normal
the WordPress team Ekipi i WordPress-it Details
the WordPress team
Comment

Author of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 21:00:30 UTC
Priority of the original:
normal
The 2013 theme for WordPress takes us back to the blog, featuring a full range of post formats, each displayed beautifully in their own unique way. Design details abound, starting with a vibrant color scheme and matching header images, beautiful typography and icons, and a flexible layout that looks great on any device, big or small. Tema e 2013-s për WordPress-in na rikthen te blogu, me një interval të plotë formatesh postimesh, shfaqur secili hijshëm sipas mënyrës së tij unike secili. Hollësitë e dizajnit janë me tepricë, duke filluar me një skemë vibrante ngjyrash dhe që shkon mjaft me figura kryeje, tipografi dhe ikona të hijshme, dhe një skicim të epshëm që duket bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël. Details
The 2013 theme for WordPress takes us back to the blog, featuring a full range of post formats, each displayed beautifully in their own unique way. Design details abound, starting with a vibrant color scheme and matching header images, beautiful typography and icons, and a flexible layout that looks great on any device, big or small.
Comment

Description of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 21:00:28 UTC
Priority of the original:
normal
https://wordpress.org/themes/twentythirteen/ https://wordpress.org/themes/twentythirteen Details
https://wordpress.org/themes/twentythirteen/
Comment

Theme URI of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 21:00:26 UTC
Last modified:
2015-07-27 22:06:17 UTC
Priority of the original:
normal
Twenty Thirteen Twenty Thirteen Details
Twenty Thirteen
Comment

Theme Name of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 21:00:24 UTC
Priority of the original:
normal
%s Archives %s Arkiva Details
%s Archives

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 21:00:22 UTC
Priority of the original:
normal
Tag Archives: %s Arkiva Etiketash: %s Details
Tag Archives: %s
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 21:00:09 UTC
Priority of the original:
normal
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details
Search Results for: %s
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 20:59:52 UTC
Priority of the original:
normal
Star
header image description
Yllkë Details
Star
Context header image description
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 20:59:50 UTC
Priority of the original:
normal
Diamond
header image description
Diamant Details
Diamond
Context header image description
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 20:59:48 UTC
Priority of the original:
normal
Circle
header image description
Rreth Details
Circle
Context header image description
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 20:59:46 UTC
Priority of the original:
normal
Twenty Thirteen requires at least WordPress version 3.6. You are running version %s. Please upgrade and try again. Twenty Thirteen lyp të paktën WordPress-in në version 3.6. Po xhironi versionin %s. Ju lutemi, përmirësojeni dhe riprovoni. Details
Twenty Thirteen requires at least WordPress version 3.6. You are running version %s. Please upgrade and try again.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 20:59:44 UTC
Priority of the original:
normal
Next <span class="meta-nav">&rarr;</span> Pasuesi <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details
Next <span class="meta-nav">&rarr;</span>
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-28 14:09:58 UTC
Priority of the original:
normal
<span class="meta-nav">&larr;</span> Previous <span class="meta-nav">&larr;</span> I mëparshmi Details
<span class="meta-nav">&larr;</span> Previous
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-28 14:09:58 UTC
Priority of the original:
normal
Full resolution Qartësi e plotë Details
Full resolution
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-06-27 20:59:34 UTC
Priority of the original:
normal
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 5

Export as