New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Fourteen: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (100) Translated (100) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 7
Prio Original string Translation
Full Width Page Faqe Në Gjerësi të Plotë Details
Full Width Page
Comment

Template Name of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:11 UTC
Priority of the original:
normal
Contributor Page Faqe Kontribuesish Details
Contributor Page
Comment

Template Name of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
the WordPress team Ekipi i WordPress-it Details
the WordPress team
Comment

Author of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:11 UTC
Priority of the original:
normal
In 2014, our default theme lets you create a responsive magazine website with a sleek, modern design. Feature your favorite homepage content in either a grid or a slider. Use the three widget areas to customize your website, and change your content's layout with a full-width page template and a contributor page to show off your authors. Creating a magazine website with WordPress has never been easier. Më 2014-n, tema jonë parazgjedhje ju lejon të krijoni një sajt web reagues dhe në stil reviste, me një dizajn modern të hajthëm. Paraqiteni lëndën tuaj të kreut si në një rrjetë ose si në një rrëshqitës. Përdorni tre fusha widget-esh për të personalizuar sajtin tuaj web, dhe ndryshoni skemën për lëndën tuaj me një gjedhe faqeje në gjerësi të plotë dhe një faqe kontribuesish për shfaqjen e autorëve tuaj. Krijimi i një sajti web reviste me WordPress-in kurrë nuk ka qenë më i lehtë. Details
In 2014, our default theme lets you create a responsive magazine website with a sleek, modern design. Feature your favorite homepage content in either a grid or a slider. Use the three widget areas to customize your website, and change your content's layout with a full-width page template and a contributor page to show off your authors. Creating a magazine website with WordPress has never been easier.
Comment

Description of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
http://wordpress.org/themes/twentyfourteen http://wordpress.org/themes/twentyfourteen Details
http://wordpress.org/themes/twentyfourteen
Comment

Theme URI of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
Tag Archives: %s Arkiva Etiketash: %s Details
Tag Archives: %s
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Last modified:
2015-03-26 16:28:11 UTC
Priority of the original:
normal
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details
Search Results for: %s
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:11 UTC
Priority of the original:
normal
Post format to show: Format postimesh për shfaqje: Details
Post format to show:
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
Number of posts to show: Numër postimesh për shfaqje: Details
Number of posts to show:
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
Title: Titull: Details
Title:
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
%s <span class="meta-nav">&rarr;</span> %s <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details
%s <span class="meta-nav">&rarr;</span>
Comment

used with More archives link

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
 • Singular:
  This gallery contains <a href="%1$s" rel="bookmark">%2$s photo</a>.
 • Plural:
  This gallery contains <a href="%1$s" rel="bookmark">%2$s photos</a>.
 • Singular:
  Kjo galeri përmban <a href="%1$s" rel="bookmark">%2$s foto</a>.
 • Plural:
  Kjo galeri përmban <a href="%1$s" rel="bookmark">%2$s foto</a>.
Details
Singular: This gallery contains <a href="%1$s" rel="bookmark">%2$s photo</a>.
Plural: This gallery contains <a href="%1$s" rel="bookmark">%2$s photos</a>.
References
Form:

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
Continue reading <span class="meta-nav">&rarr;</span> Vazhdoni leximin <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details
Continue reading <span class="meta-nav">&rarr;</span>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:11 UTC
Priority of the original:
normal
More asides Më tepër anësore Details
More asides
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:10 UTC
Priority of the original:
normal
Asides Anësore Details
Asides

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-03-26 16:28:11 UTC
Priority of the original:
normal
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 7

Export as