WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Ten: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (86) Translated (84) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (1) Warnings (0)
1 2 3 6
Prio Original string Translation
the WordPress team ekipi i WordPress-it Details
the WordPress team
Comment

Author of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-06-28 14:10:09 GMT
Priority of the original:
normal
The 2010 theme for WordPress is stylish, customizable, simple, and readable -- make it yours with a custom menu, header image, and background. Twenty Ten supports six widgetized areas (two in the sidebar, four in the footer) and featured images (thumbnails for gallery posts and custom header images for posts and pages). It includes stylesheets for print and the admin Visual Editor, special styles for posts in the "Asides" and "Gallery" categories, and has an optional one-column page template that removes the sidebar. Tema e 2010-s për WordPress-in është e hijshme, e personalizueshme, e thjeshtë, dhe e lexueshme -- bëjeni tuajën përmes një menuje të përshtatur, një figure në krye, apo një sfondi. Twenty Ten mbulon gjashtë zona widget-esh (dy në anështyllë, katër te pjesa e poshtme) dhe figura të trajtuara (miniatura për postime galerie dhe figura kreu të personalizueshme për postime dhe faqe). Përfshin fletëstile për shtypje dhe Përpunues Pamor për përgjegjësin, stile specialë për postime te kategoritë "Asides" dhe "Galeri", dhe ka një gjedhe për faqe opsionale me një shtyllë, pa anështyllën. Details
The 2010 theme for WordPress is stylish, customizable, simple, and readable -- make it yours with a custom menu, header image, and background. Twenty Ten supports six widgetized areas (two in the sidebar, four in the footer) and featured images (thumbnails for gallery posts and custom header images for posts and pages). It includes stylesheets for print and the admin Visual Editor, special styles for posts in the "Asides" and "Gallery" categories, and has an optional one-column page template that removes the sidebar.
Comment

Description of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Comments are closed. Komentet janë mbyllur. Details
Comments are closed.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-06-28 14:10:02 GMT
Priority of the original:
normal
Meta Meta Details
Meta
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-06-28 14:10:03 GMT
Priority of the original:
normal
Continue reading <span class="meta-nav">&rarr;</span> Vazhdoni leximin <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details
Continue reading <span class="meta-nav">&rarr;</span>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-23 12:54:09 GMT
Priority of the original:
normal
http://wordpress.org/ http://wordpress.org/ Details
http://wordpress.org/
Comment

#-#-#-#-# twentyten.pot (Twenty Ten 1.2) #-#-#-#-# Theme URI of the plugin/theme

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-08-01 16:21:51 GMT
Priority of the original:
normal
Inkwell Inkwell Details
Inkwell
Comment

header image description

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-10-27 07:07:06 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Forest Floor Forest Floor Details
Forest Floor
Comment

header image description

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-10-27 07:07:11 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Fern Fern Details
Fern
Comment

header image description

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-10-27 07:07:15 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Cherry Blossoms Cherry Blossoms Details
Cherry Blossoms
Comment

header image description

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-10-27 07:07:23 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Berries Berries Details
Berries
Comment

header image description

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-10-27 07:07:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Pages: Faqe: Details
Pages:

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-04 17:47:51 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Leave a comment Lini një koment Details
Leave a comment

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:09:42 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Archives Arkiva Details
Archives
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:10:19 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Blog Archives Arkivat e Blogut Details
Blog Archives
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:17:46 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings

Export as