WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Ten: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (86) Translated (84) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (1) Warnings (0)
1 2 3 6
Prio Original string Translation
the WordPress team ekipi i WordPress-it Details
the WordPress team
Comment

Author of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-06-28 14:10:09 GMT
Priority of the original:
normal
The 2010 theme for WordPress is stylish, customizable, simple, and readable -- make it yours with a custom menu, header image, and background. Twenty Ten supports six widgetized areas (two in the sidebar, four in the footer) and featured images (thumbnails for gallery posts and custom header images for posts and pages). It includes stylesheets for print and the admin Visual Editor, special styles for posts in the "Asides" and "Gallery" categories, and has an optional one-column page template that removes the sidebar. Tema e 2010-s për WordPress-in është e hijshme, e personalizueshme, e thjeshtë, dhe e lexueshme -- bëjeni tuajën përmes një menuje të përshtatur, një figure në krye, apo një sfondi. Twenty Ten mbulon gjashtë zona widget-esh (dy në anështyllë, katër te pjesa e poshtme) dhe figura të trajtuara (miniatura për postime galerie dhe figura kreu të personalizueshme për postime dhe faqe). Përfshin fletëstile për shtypje dhe Përpunues Pamor për përgjegjësin, stile specialë për postime te kategoritë "Asides" dhe "Galeri", dhe ka një gjedhe për faqe opsionale me një shtyllë, pa anështyllën. Details
The 2010 theme for WordPress is stylish, customizable, simple, and readable -- make it yours with a custom menu, header image, and background. Twenty Ten supports six widgetized areas (two in the sidebar, four in the footer) and featured images (thumbnails for gallery posts and custom header images for posts and pages). It includes stylesheets for print and the admin Visual Editor, special styles for posts in the "Asides" and "Gallery" categories, and has an optional one-column page template that removes the sidebar.
Comment

Description of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Twenty Ten Twenty Ten Details
Twenty Ten
Comment

Theme Name of the plugin/theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Blog Archives Arkivat e Blogut Details
Blog Archives
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:17:46 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Yearly Archives: <span>%s</span> Arkiva Vjetore: <span>%s</span> Details
Yearly Archives: <span>%s</span>
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Monthly Archives: <span>%s</span> Arkiva Mujore: <span>%s</span> Details
Monthly Archives: <span>%s</span>
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:58 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Daily Archives: <span>%s</span> Arkiva Ditore: <span>%s</span> Details
Daily Archives: <span>%s</span>
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:58 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
View all posts by %s <span class="meta-nav">&rarr;</span> Shihni krejt postimet nga %s <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details
View all posts by %s <span class="meta-nav">&rarr;</span>
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:17:46 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
&rarr; Next post link &rarr; Details
&rarr;
Context Next post link
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
&larr; Previous post link &larr; Details
&larr;
Context Previous post link
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutem, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details
Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 20:46:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Nothing Found Nuk u Gjet Gjë Details
Nothing Found
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:17:46 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details
Search Results for: %s
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:17:46 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
About %s Rreth %s Details
About %s

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:17:46 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Author Archives: %s Arkiva Autori: %s Details
Author Archives: %s
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-28 19:17:46 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings

Export as