WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Twenty: Albanian

1 2 3 9
Filter ↓ Sort ↓ All (123) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Our default theme for 2020 is designed to take full advantage of the flexibility of the block editor. Organizations and businesses have the ability to create dynamic landing pages with endless layouts using the group and column blocks. The centered content column and fine-tuned typography also makes it perfect for traditional blogs. Complete editor styles give you a good idea of what your content will look like, even before you publish. You can give your site a personal touch by changing the background colors and the accent color in the Customizer. The colors of all elements on your site are automatically calculated based on the colors you pick, ensuring a high, accessible color contrast for your visitors. Tema jonë parazgjedhje për 2020-n është konceptuar për të përfituar plotësisht prej zhdërvjelltësisë së përpunuesit me blloqe. Ente dhe biznese kanë aftësinë të krijojnë faqe hyrëse dinamike, me skema të pafundme, duke përdorur blloqet për grupe dhe shtylla. Shtylla në qendër për lëndën dhe tipografia e përimtuar e bëjnë gjithashtu të përsosur për blogje tradicionalë. Stile të plotë përpunuesi ju japin një ide të mirë se si do të duket lënda juaj, edhe para se ta botoni. Mund t’i jepni sajtit tuaj një ton personal duke ndryshuar që nga Përshtatësi ngjyra sfondesh dhe ngjyrë theksimesh. Ngjyrat e krejt elementëve në sajtin tuaj llogariten automatikisht bazuar në ngjyrat që zgjidhni, duke siguruar për vizitorët tuaj një kontrast të lartë, të përdorshëm, ngjyrash. Details
Our default theme for 2020 is designed to take full advantage of the flexibility of the block editor. Organizations and businesses have the ability to create dynamic landing pages with endless layouts using the group and column blocks. The centered content column and fine-tuned typography also makes it perfect for traditional blogs. Complete editor styles give you a good idea of what your content will look like, even before you publish. You can give your site a personal touch by changing the background colors and the accent color in the Customizer. The colors of all elements on your site are automatically calculated based on the colors you pick, ensuring a high, accessible color contrast for your visitors.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-12-15 21:46:22 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Twenty Twenty Twenty Twenty Details
Twenty Twenty
Comment

Theme Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 09:53:41 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Show author bio Shfaq jetëshkrim autori Details
Show author bio

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-12-15 21:39:09 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
View Archive <span aria-hidden="true">&rarr;</span> Shihni Arkiv <span aria-hidden="true">&rarr;</span> Details
View Archive <span aria-hidden="true">&rarr;</span>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-12-15 21:39:25 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
The New UMoMA Opens its Doors Theme starter content UMoMA e Re Hap Dyert Details
The New UMoMA Opens its Doors
Context Theme starter content
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-11-04 14:24:49 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
In A string that is output before one or more categories Details
In
Context A string that is output before one or more categories
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 09:53:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Join the Club Bëhuni pjesë e Klubit Details
Join the Club

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 09:53:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Members get access to exclusive exhibits and sales. Our memberships cost $99.99 and are billed annually. Anëtarët përfitojnë hyrje në ekspozita dhe ulje çmimesh ekskluzive. Anëtarësia jonë kushton $99.99 dhe aplikohet një herë në vit. Details
Members get access to exclusive exhibits and sales. Our memberships cost $99.99 and are billed annually.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 10:10:31 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Become a Member and Get Exclusive Offers! Bëhuni Anëtar dhe Merrni Oferta Ekskluzive! Details
Become a Member and Get Exclusive Offers!

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 09:53:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
The exhibitions are produced by UMoMA in collaboration with artists and museums around the world and they often attract international attention. UMoMA has received a Special Commendation from the European Museum of the Year, and was among the top candidates for the Swedish Museum of the Year Award as well as for the Council of Europe Museum Prize. Ekspozitat prodhohen nga UMoMA në bashkëpunim me artistë dhe muze anembanë botës dhe shpesh tërheqin vëmendje ndërkombëtare. UMoMA ka fituar Nderim Special nga Muzeu Europian i Vitit, dhe qe mes kandidatëve kryesues për Çmimin Muzeu Suedez i Vitit, si edhe për Çmimin e Këshillit Europian për Muzetë. Details
The exhibitions are produced by UMoMA in collaboration with artists and museums around the world and they often attract international attention. UMoMA has received a Special Commendation from the European Museum of the Year, and was among the top candidates for the Swedish Museum of the Year Award as well as for the Council of Europe Museum Prize.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 10:10:31 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
With seven floors of striking architecture, UMoMA shows exhibitions of international contemporary art, sometimes along with art historical retrospectives. Existential, political and philosophical issues are intrinsic to our programme. As visitor you are invited to guided tours artist talks, lectures, film screenings and other events with free admission Me shtatë kate arkitekture mbresëlënëse, UMoMA shfaq ekspozita arti bashkëkohor ndërkombëtar, ndonjëherë tok me retrospektiva historike arti. Çështjet ekzistenciale, politike dhe filozofike janë pjesë e pandarë e programit tonë. Si vizitorë, jeni të ftuar në biseda ture artistësh, leksione, shfaqje filmash dhe veprimtari të tjera me hyrje të lirë Details
With seven floors of striking architecture, UMoMA shows exhibitions of international contemporary art, sometimes along with art historical retrospectives. Existential, political and philosophical issues are intrinsic to our programme. As visitor you are invited to guided tours artist talks, lectures, film screenings and other events with free admission

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 10:10:31 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
”Cyborgs, as the philosopher Donna Haraway established, are not reverent. They do not remember the cosmos.” ”Kiborgët, siç ka përcaktuar filozofja Donna Haraway, nuk janë mirënjohës. Nuk e mbajnë mend gjithësinë.” Details
”Cyborgs, as the philosopher Donna Haraway established, are not reverent. They do not remember the cosmos.”

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 10:10:31 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
From Signac to Matisse Nga Sinjaku te Matis Details
From Signac to Matisse

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 09:53:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
The Life I Deserve Jeta Që Meritoj Details
The Life I Deserve

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 09:53:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
October 1 -- December 1 1 Tetor -- 1 Dhjetor Details
October 1 -- December 1

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-10-22 09:53:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
1 2 3 9
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar