New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Thirteen: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (108) Translated (104) Untranslated (4) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 8
Prio Original string Translation
The 2013 theme for WordPress takes us back to the blog, featuring a full range of post formats, each displayed beautifully in their own unique way. Design details abound, starting with a vibrant color scheme and matching header images, beautiful typography and icons, and a flexible layout that looks great on any device, big or small.
Priority: high
Tema e 2013-s për WordPress-in na rikthen te blogu, me një interval të plotë formatesh postimesh, shfaqur secili hijshëm sipas mënyrës së tij unike secili. Hollësitë e dizajnit janë me tepricë, duke filluar me një skemë vibrante ngjyrash dhe që shkon mjaft me figura kryeje, tipografi dhe ikona të hijshme, dhe një skicim të epshëm që duket bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël. Details
The 2013 theme for WordPress takes us back to the blog, featuring a full range of post formats, each displayed beautifully in their own unique way. Design details abound, starting with a vibrant color scheme and matching header images, beautiful typography and icons, and a flexible layout that looks great on any device, big or small.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-18 10:52:35 UTC
Priority of the original:
high
Twenty Thirteen
Priority: high
Twenty Thirteen Details
Twenty Thirteen
Comment

Theme Name of the theme

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-18 10:52:33 UTC
Priority of the original:
high
Dark Sky You have to log in to add a translation. Details

Original untranslated

Dark Sky
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
Priority of the original:
normal
Light Sky You have to log in to add a translation. Details

Original untranslated

Light Sky
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
Priority of the original:
normal
Sunset Yellow You have to log in to add a translation. Details

Original untranslated

Sunset Yellow
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
Priority of the original:
normal
Autumn Brown You have to log in to add a translation. Details

Original untranslated

Autumn Brown
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
Priority of the original:
normal
Published on <time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time> in <a href="%3$s" title="Go to %4$s" rel="gallery">%5$s</a> Botuar më <time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time> në <a href="%3$s" title="Kaloni te %4$s" rel="gallery">%5$s</a> Details
Published on <time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time> in <a href="%3$s" title="Go to %4$s" rel="gallery">%5$s</a>
Comment

1: Date, 2: Date, 3, Parent permalink, 4, Post title, 5: Post title.

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2022-01-28 10:36:28 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Neil Armstrong<br>James Lovell Jr.<br>Dr. Sally Ride<br>Chris Hadfield Neil Armstrong<br>James Lovell Jr.<br>Dr. Sally Ride<br>Chris Hadfield Details
Neil Armstrong<br>James Lovell Jr.<br>Dr. Sally Ride<br>Chris Hadfield

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:31:18 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Yuri Gagarin<br>Alan B. Shepard Jr.<br>Valentina Tereshkova<br>John Glenn Jr. Yuri Gagarin<br>Alan B. Shepard Jr.<br>Valentina Tereshkova<br>John Glenn Jr. Details
Yuri Gagarin<br>Alan B. Shepard Jr.<br>Valentina Tereshkova<br>John Glenn Jr.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:31:22 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
FAMOUS ASTRONAUTS KOZMONAUTË TË FAMSHËM Details
FAMOUS ASTRONAUTS

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:31:35 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Informational List Listë Informative Details
Informational List

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:31:42 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
When you look at the stars and the galaxy, you feel that you are not just from any particular piece of land, but from the solar system. Kur vëzhgoni yjet dhe galaktikën, ndjeni se nuk jeni thjesht prej një cope të veçantë toke, por prej sistemit diellor. Details
When you look at the stars and the galaxy, you feel that you are not just from any particular piece of land, but from the solar system.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:33:43 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Big Quote Citim i Madh Details
Big Quote

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:32:30 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Kalpana Chawla Kalpana Chawla Details
Kalpana Chawla

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:32:33 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
When you look at <br>the stars and the galaxy, you feel that you are not <br>just from any particular piece of land, but from the solar system. Kur vëzhgoni <br>yjet dhe galaktikën, ndjeni se nuk jeni thjesht prej<br> një cope të veçantë toke, por prej sistemit diellor. Details
When you look at <br>the stars and the galaxy, you feel that you are not <br>just from any particular piece of land, but from the solar system.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:33:31 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 8

Export as