WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Seventeen: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (72) Translated (72) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 5
Prio Original string Translation
Twenty Seventeen brings your site to life with header video and immersive featured images. With a focus on business sites, it features multiple sections on the front page as well as widgets, navigation and social menus, a logo, and more. Personalize its asymmetrical grid with a custom color scheme and showcase your multimedia content with post formats. Our default theme for 2017 works great in many languages, for any abilities, and on any device. Twenty Seventeen e rigjallëron sajtin tuaj me video tek kryet dhe dhe figura të zgjedhura që të rrëmbejnë. Me sajte biznesi në mendje, ofron një faqe ballore me shumë seksione, si dhe widget-e, lëvizje, menu shoqërore, logo, dhe më tepër. Personalizojeni rrjetën e tij asimetrike me një skemë vetjake ngjyrash dhe shpaloseni lëndën tuaj multimedia përmes formatesh postimi. Tema jonë parazgjedhje për 2017-n punon shkëlqyeshëm në mjaft gjuhë, për çfarëdo aftësish, dhe në çfarëdo pajisje. Details
Twenty Seventeen brings your site to life with header video and immersive featured images. With a focus on business sites, it features multiple sections on the front page as well as widgets, navigation and social menus, a logo, and more. Personalize its asymmetrical grid with a custom color scheme and showcase your multimedia content with post formats. Our default theme for 2017 works great in many languages, for any abilities, and on any device.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-06 10:35:39 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Twenty Seventeen Twenty Seventeen Details
Twenty Seventeen
Comment

Theme Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-13 08:49:25 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Footer Fundfaqe Details
Footer

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-04-09 13:33:18 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Add widgets here to appear in your sidebar on blog posts and archive pages. Shtoni këtu widget-e që të shfaqen te anështylla juaj në postime blogu dhe faqe arkivash. Details
Add widgets here to appear in your sidebar on blog posts and archive pages.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-04-09 13:33:48 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Blog Sidebar Anështyllë Blogu Details
Blog Sidebar

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-04-09 13:33:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Scroll down to content Rrëshqitni poshtë te lënda Details
Scroll down to content

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Coffee Theme starter content Coffee Details
Coffee
Context Theme starter content
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Sandwich Theme starter content Sanduiç Details
Sandwich
Context Theme starter content
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Espresso Theme starter content Espresso Details
Espresso
Context Theme starter content
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Pause background video Ndale videon në sfond Details
Pause background video

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Play background video Luaje videon në sfond Details
Play background video

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Front Page Section %s Placeholder Vendmbajtëse %s Ndarjeje Faqeje Ballore Details
Front Page Section %s Placeholder
Comment

%s: The section ID.

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-04-03 18:57:12 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
When the two-column layout is assigned, the page title is in one column and content is in the other. Kur caktohet skema me dy shtylla, titulli i faqes gjendet në një shtyllë dhe lënda te tjetra. Details
When the two-column layout is assigned, the page title is in one column and content is in the other.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Next Post Postimi Pasues Details
Next Post
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Posts Postime Details
Posts
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings

Export as