WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Seventeen: Albanian

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (72) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (4) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Twenty Seventeen brings your site to life with header video and immersive featured images. With a focus on business sites, it features multiple sections on the front page as well as widgets, navigation and social menus, a logo, and more. Personalize its asymmetrical grid with a custom color scheme and showcase your multimedia content with post formats. Our default theme for 2017 works great in many languages, for any abilities, and on any device. Twenty Seventeen e rigjallëron sajtin tuaj me video tek kryet dhe dhe figura të zgjedhura që të rrëmbejnë. Me sajte biznesi në mendje, ofron një faqe ballore me shumë seksione, si dhe widget-e, lëvizje, menu shoqërore, logo, dhe më tepër. Personalizojeni rrjetën e tij asimetrike me një skemë vetjake ngjyrash dhe shpaloseni lëndën tuaj multimedia përmes formatesh postimi. Tema jonë parazgjedhje për 2017-n punon shkëlqyeshëm në mjaft gjuhë, për çfarëdo aftësish, dhe në çfarëdo pajisje. Details

Twenty Seventeen brings your site to life with header video and immersive featured images. With a focus on business sites, it features multiple sections on the front page as well as widgets, navigation and social menus, a logo, and more. Personalize its asymmetrical grid with a custom color scheme and showcase your multimedia content with post formats. Our default theme for 2017 works great in many languages, for any abilities, and on any device.

Twenty Seventeen e rigjallëron sajtin tuaj me video tek kryet dhe dhe figura të zgjedhura që të rrëmbejnë. Me sajte biznesi në mendje, ofron një faqe ballore me shumë seksione, si dhe widget-e, lëvizje, menu shoqërore, logo, dhe më tepër. Personalizojeni rrjetën e tij asimetrike me një skemë vetjake ngjyrash dhe shpaloseni lëndën tuaj multimedia përmes formatesh postimi. Tema jonë parazgjedhje për 2017-n punon shkëlqyeshëm në mjaft gjuhë, për çfarëdo aftësish, dhe në çfarëdo pajisje.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-12-06 10:35:39 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
high
More links:
Twenty Seventeen Temën Seventeen Details

Twenty Seventeen

Temën Seventeen

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Theme Name of the plugin/theme
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
high
More links:
Footer Fundfaqe Details

Footer

Fundfaqe

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-04-09 13:33:18 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Add widgets here to appear in your sidebar on blog posts and archive pages. Shtoni këtu widget-e që të shfaqen te anështylla juaj në postime blogu dhe faqe arkivash. Details

Add widgets here to appear in your sidebar on blog posts and archive pages.

Shtoni këtu widget-e që të shfaqen te anështylla juaj në postime blogu dhe faqe arkivash.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-04-09 13:33:48 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Blog Sidebar Anështyllë Blogu Details

Blog Sidebar

Anështyllë Blogu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-04-09 13:33:59 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Scroll down to content Rrëshqitni poshtë te lënda Details

Scroll down to content

Rrëshqitni poshtë te lënda

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Coffee Theme starter content Coffee Details

Coffee

Coffee

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Theme starter content
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Sandwich Theme starter content Sanduiç Details

Sandwich

Sanduiç

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Theme starter content
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Espresso Theme starter content Espresso Details

Espresso

Espresso

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Theme starter content
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Pause background video Ndale videon në sfond Details

Pause background video

Ndale videon në sfond

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Play background video Luaje videon në sfond Details

Play background video

Luaje videon në sfond

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Front Page Section %1$s Placeholder Vendmbajtëse %1$s Ndarjeje Faqeje Ballore Details

Front Page Section %1$s Placeholder

Vendmbajtëse %1$s Ndarjeje Faqeje Ballore

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
When the two-column layout is assigned, the page title is in one column and content is in the other. Kur caktohet skema me dy shtylla, titulli i faqes gjendet në një shtyllë dhe lënda te tjetra. Details

When the two-column layout is assigned, the page title is in one column and content is in the other.

Kur caktohet skema me dy shtylla, titulli i faqes gjendet në një shtyllë dhe lënda te tjetra.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Next Post Postimi Pasues Details

Next Post

Postimi Pasues

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Posts Postime Details

Posts

Postime

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-12-03 20:26:45 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar