WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Eleven: Albanian

1 2 3 9
Filter ↓ Sort ↓ All (133) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (1) Warnings (0)
Prio Original string Translation
The 2011 theme for WordPress is sophisticated, lightweight, and adaptable. Make it yours with a custom menu, header image, and background -- then go further with available theme options for light or dark color scheme, custom link colors, and three layout choices. Twenty Eleven comes equipped with a Showcase page template that transforms your front page into a showcase to show off your best content, widget support galore (sidebar, three footer areas, and a Showcase page widget area), and a custom "Ephemera" widget to display your Aside, Link, Quote, or Status posts. Included are styles for print and for the admin editor, support for featured images (as custom header images on posts and pages and as large images on featured "sticky" posts), and special styles for six different post formats. Për 2011 WordPress-i vjen me një temë grafike të sofistikuar, të peshës së lehtë, dhe të përshtatshme. Bëjeni si e doni, me menu të personalizueshme, figurë kryeje, dhe sfonde -- e mandej shkoni edhe më thellë me mundësitë e zbatueshme për temën, të tilla si skemë ngjyrash të çelta ose të errëta, ngjyra të personalizueshme për lidhjet, dhe tre zgjedhjet për skemën. Twenty Eleven vjen i pajisur me një gjedhe Shembujsh për faqen që e shndërron faqen tuaj hyrëse në një stendë ku të tregoni lëndën tuaj më të mirë, me plot mbulim për widget-et (anështyllë, tre zona fundfaqeje, dhe një zonë faqeje Stendë), dhe një widget të personalizueshëm "Ephemera" ku të shfaqni Mënjanën tuaj, Lidhje, Citime, ose postime Gjendjeje. Po ashtu, përfshihen stile për shtypje dhe për përpunuesin e përgjegjësit, mbulim për figura të zgjedhura (të tilla si figura të personalizueshme për titujt në postime dhe faqe, apo figura të mëdhaja në postime "ngjitëse" të zgjedhura), si dhe stile speciale për gjashtë formate të ndryshëm postimi. Details

The 2011 theme for WordPress is sophisticated, lightweight, and adaptable. Make it yours with a custom menu, header image, and background -- then go further with available theme options for light or dark color scheme, custom link colors, and three layout choices. Twenty Eleven comes equipped with a Showcase page template that transforms your front page into a showcase to show off your best content, widget support galore (sidebar, three footer areas, and a Showcase page widget area), and a custom "Ephemera" widget to display your Aside, Link, Quote, or Status posts. Included are styles for print and for the admin editor, support for featured images (as custom header images on posts and pages and as large images on featured "sticky" posts), and special styles for six different post formats.

Për 2011 WordPress-i vjen me një temë grafike të sofistikuar, të peshës së lehtë, dhe të përshtatshme. Bëjeni si e doni, me menu të personalizueshme, figurë kryeje, dhe sfonde -- e mandej shkoni edhe më thellë me mundësitë e zbatueshme për temën, të tilla si skemë ngjyrash të çelta ose të errëta, ngjyra të personalizueshme për lidhjet, dhe tre zgjedhjet për skemën. Twenty Eleven vjen i pajisur me një gjedhe Shembujsh për faqen që e shndërron faqen tuaj hyrëse në një stendë ku të tregoni lëndën tuaj më të mirë, me plot mbulim për widget-et (anështyllë, tre zona fundfaqeje, dhe një zonë faqeje Stendë), dhe një widget të personalizueshëm "Ephemera" ku të shfaqni Mënjanën tuaj, Lidhje, Citime, ose postime Gjendjeje. Po ashtu, përfshihen stile për shtypje dhe për përpunuesin e përgjegjësit, mbulim për figura të zgjedhura (të tilla si figura të personalizueshme për titujt në postime dhe faqe, apo figura të mëdhaja në postime "ngjitëse" të zgjedhura), si dhe stile speciale për gjashtë formate të ndryshëm postimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2015-07-18 12:00:00 GMT
Priority:
high
More links:
Twenty Eleven Twenty Eleven Details

Twenty Eleven

Twenty Eleven

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Theme Name of the plugin/theme
Date added:
2015-07-18 11:59:58 GMT
Priority:
high
More links:
Sidebar Template Gjedhe Anështylle Details

Sidebar Template

Gjedhe Anështylle

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2015-07-18 12:00:11 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
Showcase Template Gjedhe të Zgjedhurash Details

Showcase Template

Gjedhe të Zgjedhurash

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2015-07-18 12:00:10 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
Tag Archives: %s Arkiva Etiketash: %s Details

Tag Archives: %s

Arkiva Etiketash: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:59:41 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Next <span class="meta-nav">&rarr;</span> Pasuesja <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details

Next <span class="meta-nav">&rarr;</span>

Pasuesja <span class="meta-nav">&rarr;</span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:59:34 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
<span class="meta-nav">&larr;</span> Previous <span class="meta-nav">&larr;</span> E mëparshmja Details

<span class="meta-nav">&larr;</span> Previous

<span class="meta-nav">&larr;</span> E mëparshmja

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:59:28 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Meta Të tjera Details

Meta

Të tjera

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:59:11 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Archives Arkiva Details

Archives

Arkiva

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:58:26 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Recent Posts Postimet Më të Fundit Details

Recent Posts

Postimet Më të Fundit

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:58:17 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Featuring: %s Featuring: %s Details

Featuring: %s

Featuring: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:58:16 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Featured Post Postim i zgjedhur Details

Featured Post

Postim i zgjedhur

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:58:12 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Search Kërko Details

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:57:45 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:57:37 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:57:05 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
1 2 3 9
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar