WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Twenty Eleven: Macedonian

1 2 3 9
Filter ↓ Sort ↓ All (133) Untranslated (1)
Prio Original string Translation
The 2011 theme for WordPress is sophisticated, lightweight, and adaptable. Make it yours with a custom menu, header image, and background -- then go further with available theme options for light or dark color scheme, custom link colors, and three layout choices. Twenty Eleven comes equipped with a Showcase page template that transforms your front page into a showcase to show off your best content, widget support galore (sidebar, three footer areas, and a Showcase page widget area), and a custom "Ephemera" widget to display your Aside, Link, Quote, or Status posts. Included are styles for print and for the admin editor, support for featured images (as custom header images on posts and pages and as large images on featured "sticky" posts), and special styles for six different post formats. Темата 2011 за WordPress е софтицирана, едноставна и прилагодлива. Направете ја своја со сопствените менија, сликата за заглавие и позадина - а потоа продолжете со опциите за темата за светла или темна нијанса, боја за врските и три различни шеми за приказ. Twenty Eleven доаѓа со вградена страница за галерии која ќе ја претвори Вашата почетна страна во галерија со која ќе можете да ја прикажете Вашата работа, поддршка за елементи (странична лента, три локации во подножјето, и елемент за Галерија), како и сопствен „Ephemera“ елемент за прикажување на Вашите статуси и цитати. Вклучени се и стилови за печатење, а админ уредувачот поддржува вметнување на главни слики (како сопствено заглавие на написите и страниците, како и поголеми слики на лепливите написи), и специјални стилови за сите шест типови на написи. Details

The 2011 theme for WordPress is sophisticated, lightweight, and adaptable. Make it yours with a custom menu, header image, and background -- then go further with available theme options for light or dark color scheme, custom link colors, and three layout choices. Twenty Eleven comes equipped with a Showcase page template that transforms your front page into a showcase to show off your best content, widget support galore (sidebar, three footer areas, and a Showcase page widget area), and a custom "Ephemera" widget to display your Aside, Link, Quote, or Status posts. Included are styles for print and for the admin editor, support for featured images (as custom header images on posts and pages and as large images on featured "sticky" posts), and special styles for six different post formats.

Темата 2011 за WordPress е софтицирана, едноставна и прилагодлива. Направете ја своја со сопствените менија, сликата за заглавие и позадина - а потоа продолжете со опциите за темата за светла или темна нијанса, боја за врските и три различни шеми за приказ. Twenty Eleven доаѓа со вградена страница за галерии која ќе ја претвори Вашата почетна страна во галерија со која ќе можете да ја прикажете Вашата работа, поддршка за елементи (странична лента, три локации во подножјето, и елемент за Галерија), како и сопствен „Ephemera“ елемент за прикажување на Вашите статуси и цитати. Вклучени се и стилови за печатење, а админ уредувачот поддржува вметнување на главни слики (како сопствено заглавие на написите и страниците, како и поголеми слики на лепливите написи), и специјални стилови за сите шест типови на написи.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2015-07-18 12:00:00 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
Priority:
high
More links:
Twenty Eleven Twenty Eleven Details

Twenty Eleven

Twenty Eleven

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Theme Name of the plugin/theme
Date added:
2015-07-18 11:59:58 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
Priority:
high
More links:
Sidebar Template Странична лента Details

Sidebar Template

Странична лента

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2015-07-18 12:00:11 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
Priority:
normal
More links:
Showcase Template Претставување (Изглед) Details

Showcase Template

Претставување (Изглед)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2015-07-18 12:00:10 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
Priority:
normal
More links:
Tag Archives: %s Таг архива: %s Details

Tag Archives: %s

Таг архива: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:59:40 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
References:
Priority:
normal
More links:
Next <span class="meta-nav">&rarr;</span> Следен <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details

Next <span class="meta-nav">&rarr;</span>

Следен <span class="meta-nav">&rarr;</span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:59:34 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
<span class="meta-nav">&larr;</span> Previous <span class="meta-nav">&larr;</span> Претходен Details

<span class="meta-nav">&larr;</span> Previous

<span class="meta-nav">&larr;</span> Претходен

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:59:28 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
References:
Priority:
normal
More links:
Meta Мета Details

Meta

Мета

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:59:11 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Archives Архиви Details

Archives

Архиви

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:58:26 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
References:
Priority:
normal
More links:
Recent Posts Скорешни написи Details

Recent Posts

Скорешни написи

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:58:17 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Featuring: %s Претставуваме: %s Details

Featuring: %s

Претставуваме: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:58:16 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
References:
Priority:
normal
More links:
Featured Post Главен напис Details

Featured Post

Главен напис

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:58:12 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
References:
Priority:
normal
More links:
Search Барај Details

Search

Барај

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:57:45 GMT
References:
Priority:
normal
More links:
Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords. Жалам, но нема совпаѓања со вашето пребарување. Ве молам, обидете се со некој друг збор. Details

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Жалам, но нема совпаѓања со вашето пребарување. Ве молам, обидете се со некој друг збор.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:57:37 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
References:
Priority:
normal
More links:
Search Results for: %s Резултати од пребарувањето за: %s Details

Search Results for: %s

Резултати од пребарувањето за: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-07-18 11:57:05 GMT
Translated by:
Boris Kuzmanov (Kuzmanov)
References:
Priority:
normal
More links:
1 2 3 9
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar