New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Quark: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (234) Translated (231) Untranslated (3) Waiting (0) Changes requested (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 16
Prio Original string Translation
Quark is your basic building block for creating beautiful, responsive custom themes. It's not a convoluted or confusing framework that's hard to learn or even harder to modify. It's a simple and elegant starter theme built on HTML5 & CSS3. Its base is a responsive, 12 column grid. It incorporates custom theme options that are easy to modify, a set of common templates, support for WordPress Post Formats and the gorgeous, retina friendly Font Awesome icon font. Quark is WooCommerce compatible, Multilingual Ready (WPML) and translated into Spanish, German and French. Quark is also compatible with popular page builders such as Elementor, Divi Builder, Beaver Builder, the SiteOrigin Page Builder and Visual Composer.
Priority: high
Quark është blloku juaj bazë i ndërtimit për krijim temash vetjake të hijshme, reaguese. S’është ndonjë platformë e stërholluar apo që të ngatërron, që është e vështirë për t’u mësuar ose edhe më e vështirë për t’u ndryshuar. Është një temë fillimi e thjeshtë dhe elegante, ngritur mbi HTML5 & CSS3. Baza e saj është një rrjetë reaguese e përbërë prej 12 shtyllash. Përshin mundësi teme vetjake që është kollaj të ndryshohen, një grup gjedhesh të rëndomta, mbulim për Formate WordPress Postimesh dhe një palë shkronja dhe ikona shumë të hijshme, të përshtatshme për Retina, ato Font Awesome. Quark-u është i përputhshëm me WooCommerce-in, Gati për Shumëgjuhësh (WPML) dhe përkthyer në spanjisht,gjermanisht dhe frëngjisht. Quark-u është gjithashtu i përputhshëm me krijues të njohur faqesh, të tillë si Elementor, Divi Builder, Beaver Builder, SiteOrigin Page Builder dhe Visual Composer. Details
Quark is your basic building block for creating beautiful, responsive custom themes. It's not a convoluted or confusing framework that's hard to learn or even harder to modify. It's a simple and elegant starter theme built on HTML5 & CSS3. Its base is a responsive, 12 column grid. It incorporates custom theme options that are easy to modify, a set of common templates, support for WordPress Post Formats and the gorgeous, retina friendly Font Awesome icon font. Quark is WooCommerce compatible, Multilingual Ready (WPML) and translated into Spanish, German and French. Quark is also compatible with popular page builders such as Elementor, Divi Builder, Beaver Builder, the SiteOrigin Page Builder and Visual Composer.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 16:06:46 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Quark
Priority: high
Quark Details
Quark
Comment

Theme Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Page Builder Blank Template Gjedhe e Zbrazët Ndërtuesi Faqesh Details
Page Builder Blank Template
Comment

Template Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enter your Snapchat URL. Jepni URL Snapchat-i. Details
Enter your Snapchat URL.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Snapchat Snapchat Details
Snapchat
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enter your Vine URL. Jepni URL-në tuaj për Vine. Details
Enter your Vine URL.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Vine Vine Details
Vine
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enter your Vimeo URL. Jepni URL-në tuaj në Vimeo. Details
Enter your Vimeo URL.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Vimeo Vimeo Details
Vimeo
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enter your CodePen URL. Jepni URL-në tuaj për CodePen. Details
Enter your CodePen URL.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:05 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
CodePen CodePen Details
CodePen
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:06 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enter your Stack Overflow URL. Jepni URL-në tuaj në Stack Overflow. Details
Enter your Stack Overflow URL.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:06 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Stack Overflow Stack Overflow Details
Stack Overflow
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 09:16:06 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enter your Twitch URL. Jepni URL-në tuaj Twitch. Details
Enter your Twitch URL.
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 08:51:51 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Twitch Twitch Details
Twitch
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-03-19 08:51:55 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
Changes requested
With warnings
1 2 3 16

Export as