New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Magazine Base: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (256) Translated (246) Untranslated (10) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (2)
1
Prio Original string Translation
Magazine Base, A powerfull and stylish WordPress magazine theme suitable for news, newspaper, magazine, sports, technology, food, travel, blogs, publishing, business and any kind of sites. Rich and powerfull framework with easy to use customizer feature for any type of users is abailabe. With fully responsive design Magazine Base is tested on all major handheld devices with unlimited possibilities & flexible Layouts.
Priority: high
Magazine Base, një temë revistash WordPress e fuqishme dhe plot stil, e përshtatshme për lajme, gazetë, revistë, sporte, teknologji, ushqim, udhëtime, blogje, botim, biznes dhe çfarëdo lloj sajti. Platformë e pasur dhe e fuqishme, me veçori përshtatjesh që kryhen kollaj, për çfarëdo lloji përdoruesi. Me skemë grafike tërësisht reaguese, Magazine Base është provuar në krejt pajisjet e njohura celulare, me mundësi të panumrta & Skema të zhdërvjellta. Details
Magazine Base, A powerfull and stylish WordPress magazine theme suitable for news, newspaper, magazine, sports, technology, food, travel, blogs, publishing, business and any kind of sites. Rich and powerfull framework with easy to use customizer feature for any type of users is abailabe. With fully responsive design Magazine Base is tested on all major handheld devices with unlimited possibilities & flexible Layouts.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Added:
2021-04-23 18:06:26 UTC
Last modified:
2021-04-23 18:06:36 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Magazine Base, A powerfull and stylish WordPress magazine theme suitable for news, newspaper, magazine, sports, technology, food, travel, blogs, publishing, business and any kind of sites. Rich and powerfull framework with easy to use customizer feature for any type of users is abailabe. With fully responsive design Magazine Base is tested on all major handheld devices with unlimited possibilities & flexible Layouts.
Priority: high
Magazine Base, një temë revistash WordPress e fuqishme dhe plot stil, e përshtatshme për lajme, gazetë, revistë, sporte, teknologji, ushqim, udhëtime, blogje, botim, biznes dhe çfarëdo lloj sajti. Platformë e pasur dhe e fuqishme, me veçori përshtatjesh që kryhen kollaj, për çfarëdo lloji përdoruesi. Me skemë grafike tërësisht reaguese, Magazine Base është provuar në krejt pajisjet e njohura celulare, me mundësi të panumërta & Skema të zhdërvjellta. Details
Magazine Base, A powerfull and stylish WordPress magazine theme suitable for news, newspaper, magazine, sports, technology, food, travel, blogs, publishing, business and any kind of sites. Rich and powerfull framework with easy to use customizer feature for any type of users is abailabe. With fully responsive design Magazine Base is tested on all major handheld devices with unlimited possibilities & flexible Layouts.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 18:06:36 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1

Export as