New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Magazine Base: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (256) Translated (246) Untranslated (10) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 17
Prio Original string Translation
Magazine Base, A powerfull and stylish WordPress magazine theme suitable for news, newspaper, magazine, sports, technology, food, travel, blogs, publishing, business and any kind of sites. Rich and powerfull framework with easy to use customizer feature for any type of users is abailabe. With fully responsive design Magazine Base is tested on all major handheld devices with unlimited possibilities & flexible Layouts.
Priority: high
Magazine Base, një temë revistash WordPress e fuqishme dhe plot stil, e përshtatshme për lajme, gazetë, revistë, sporte, teknologji, ushqim, udhëtime, blogje, botim, biznes dhe çfarëdo lloj sajti. Platformë e pasur dhe e fuqishme, me veçori përshtatjesh që kryhen kollaj, për çfarëdo lloji përdoruesi. Me skemë grafike tërësisht reaguese, Magazine Base është provuar në krejt pajisjet e njohura celulare, me mundësi të panumërta & Skema të zhdërvjellta. Details
Magazine Base, A powerfull and stylish WordPress magazine theme suitable for news, newspaper, magazine, sports, technology, food, travel, blogs, publishing, business and any kind of sites. Rich and powerfull framework with easy to use customizer feature for any type of users is abailabe. With fully responsive design Magazine Base is tested on all major handheld devices with unlimited possibilities & flexible Layouts.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 18:06:36 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Magazine Base
Priority: high
Magazine Base Details
Magazine Base
Comment

Theme Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2019-01-14 11:45:53 UTC
Last modified:
2019-02-03 16:43:26 UTC
Translated by:
WP Translation Team (wptranslationteam)
Approved by:
Besnik
Priority of the original:
high
Single Page/Post Sidebar Layout Skemë Anështylle Faqeje/Postimi Njësh Details
Single Page/Post Sidebar Layout

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 18:01:59 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
General Setting Rregullim i Përgjithshëm Details
General Setting

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 17:54:13 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
General Settings Rregullime të Përgjithshme Details
General Settings

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 17:54:17 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Instagram URL: URL Instagram-i Details
Instagram URL:

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2020-01-13 10:42:24 UTC
Last modified:
2020-01-20 11:36:46 UTC
Translated by:
thememattic
Approved by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Comment Page %s Faqe Komenti %s Details
Comment Page %s
Comment

%s is the page number.

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 17:54:21 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Search results for: %s Përfundime kërkimi për: %s Details
Search results for: %s
Comment

%s is the search query.

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2020-01-20 11:36:58 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enable Category Archive Title Aktivizo Titull Arkivi Kategorish Details
Enable Category Archive Title

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 17:54:37 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Check To Use Featured Image As Banner Image I vini shenjë Që Figura e Zgjedhur të Përdoret si Figurë Banderole Details
Check To Use Featured Image As Banner Image

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 17:54:42 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Site Layout Skemë Sajti Details
Site Layout

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2019-01-14 11:45:45 UTC
Last modified:
2019-02-03 16:43:26 UTC
Translated by:
WP Translation Team (wptranslationteam)
Approved by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enable Preloader Aktivizo Parangarkues Details
Enable Preloader

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2019-01-14 11:45:45 UTC
Last modified:
2019-02-03 16:43:26 UTC
Translated by:
WP Translation Team (wptranslationteam)
Approved by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Preloader Options Mundësi Parangarkuesi Details
Preloader Options

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2019-01-14 11:45:45 UTC
Last modified:
2019-02-03 16:43:26 UTC
Translated by:
WP Translation Team (wptranslationteam)
Approved by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Change the first letter to normal one in single page Ndryshoje shkronjën e parë në normale në një faqe njëshe Details
Change the first letter to normal one in single page

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 17:54:46 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enable Large letter Aktivizo shkronja të Mëdha Details
Enable Large letter

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 17:54:48 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 17

Export as