WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Heidi: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (81) Translated (81) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
1
Prio Original string Translation
Heidi is a simple theme with a fun, easily customizable color scheme. Designed with a mobile-first approach and an emphasis on responsive design, Heidi is ready-for-use on a multitude of screen sizes and across devices.
Priority: high
Heidi është një temë e thjeshtë me një skemë zbavitëse ngjyrash, lehtësisht e ndryshueshme. E konceptuar “së pari për celular” dhe theks te të qenët reaguese, Heidi është gati për përdorim në një larmi madhësish ekranesh dhe nëpër pajisje të ndryshme. Details
Heidi is a simple theme with a fun, easily customizable color scheme. Designed with a mobile-first approach and an emphasis on responsive design, Heidi is ready-for-use on a multitude of screen sizes and across devices.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 20:48:12 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
1
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings

Export as