New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of GovPress: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (75) Translated (71) Untranslated (4) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 5
Prio Original string Translation
GovPress is a free WordPress theme designed for government use. Features include customized homepage, color customizations options, custom headers, multiple widget areas, and an optional icon navigation menu. Extensive documentation and recommended plugins can be found at govpress.org. All code is peer reviewed and patches are welcome via GitHub.
Priority: high
GovPress është një temë WordPress falas, e hartuar për përdorim nga qeveri. Te veçoritë përfshihen faqe hyrëse që mund të përshtatet, mundësi përshtatje ngjyrash, krye vetjake, zona të shumta widget-esh, dhe një menu opsionale lëvizjesh përmes ikonash. Dokumentin i zgjeruar dhe shtojca të rekomandura gjenden te govpress.org. Krejt kodi është i shqyrtuar prej të tjerësh dhe arnimet në GitHub janë të mirëpritura. Details
GovPress is a free WordPress theme designed for government use. Features include customized homepage, color customizations options, custom headers, multiple widget areas, and an optional icon navigation menu. Extensive documentation and recommended plugins can be found at govpress.org. All code is peer reviewed and patches are welcome via GitHub.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 19:17:30 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
GovPress
Priority: high
GovPress Details
GovPress
Comment

Theme Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 19:11:07 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
active
Open Sans font: active or inactive
You have to log in to add a translation. Details

Original untranslated

active
Context Open Sans font: active or inactive
Comment

If there are characters in your language that are not * supported by Open Sans, translate this to ‘off’. Do not translate * into your own language.

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
Priority of the original:
normal
Home Page
Faqe Hyrëse Details
Home Page
Comment

Template Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 19:11:27 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Full Page
Faqe e Plotë Details
Full Page
Comment

Template Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 19:11:30 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Meta
Të tjera Details
Meta
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-20 00:54:01 UTC
Priority of the original:
normal
Search for:
Kërko për: Details
Search for:

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-20 00:53:54 UTC
Priority of the original:
normal
Search
Kërko Details
Search

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-20 00:53:17 UTC
Priority of the original:
normal
Global Layout
Skemë Globale Details
Global Layout

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 19:11:33 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Layout
Skemë Details
Layout

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-20 00:53:05 UTC
Priority of the original:
normal
Default
theme layout
Parazgjedhje Details
Default
Context theme layout
Comment

Default theme layout option.

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-23 19:11:36 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
<span class="posted-on">Posted on %1$s</span><span class="byline"> by %2$s</span>
<span class="posted-on">Postuar më %1$s</span><span class="byline"> nga %2$s</span> Details
<span class="posted-on">Posted on %1$s</span><span class="byline"> by %2$s</span>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-20 00:53:02 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
%title <span class="meta-nav">&rarr;</span>
Next post link
%title <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details
%title <span class="meta-nav">&rarr;</span>
Context Next post link
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-20 00:52:54 UTC
Priority of the original:
normal
<span class="meta-nav">&larr;</span> %title
Previous post link
<span class="meta-nav">&larr;</span> %title Details
<span class="meta-nav">&larr;</span> %title
Context Previous post link
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-20 00:52:48 UTC
Priority of the original:
normal
Post navigation
Lëvizje te postimet Details
Post navigation

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2015-07-20 00:52:10 UTC
Priority of the original:
normal
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings

Export as