WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Customify: Albanian

1 2 3 48
Filter ↓ Sort ↓ All (710) Untranslated (47) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Customify is fast, lightweight, responsive and super flexible multipurpose theme built with SEO, speed, and usability in mind. Unleash the power of your imagination with a true WYSIWYG Header & Footer builder (inside the WordPress Customizer) built exclusively for this theme. The theme works great with any of your favorite page builder likes Elementor, Beaver Builder, SiteOrigin, Thrive Architect, Divi, Visual Composer, etc. Combined with the Header & Footer builder, you can build any type of websites like shop, business agencies, corporate, portfolio, education, university portal, consulting, church, restaurant, medical and so on. Customify is compatible with all well-coded plugins, including major ones like WooCommerce, OrbitFox, Yoast, BuddyPress, bbPress, etc. Learn more about the theme and ready to import demo sites at https://wpcustomify.com Customify është një temë e shpejtë, pupël, reaguese dhe super e hajthët, e përdorshme për shumë qëllime, e krijuar me SEO-n, shpejtësinë dhe përdorshmërinë në mendje. Çlironi fuqinë e përfytyrimit tuaj përmes një hartuesi vërtet WYSIWYG Kryesh & Fundfaqesh (brenda Përshtatësit të WordPress-it) krijuar përjashtimisht për këtë temë. Tema funksionon bukur me cilindo nga hartuesit tuaj të parapëlqyer të faqeve, të tillë si Elementor, Beaver Builder, SiteOrigin, Thrive Architect, Divi, Visual Composer, etj. Ndërthurur këta me hartuesin për Krye & Fundfaqe, mund të krijoni çfarëdo lloj sajti, fjala vjen, dyqani, agjencie biznesi, korporate, portofol, edukativ, portal universiteti, konsulence, kishe, restoranti, mjekësor e me radhë. Customify është e përputhshme me krejt shtojcat e programuara pastër, përfshi të tilla të njohura si WooCommerce, OrbitFox, Yoast, BuddyPress, bbPress, etj. Mësoni më tepër rreth temës dhe sajtesh demo të gatshëm për importim, që nga https://wpcustomify.com Details

Customify is fast, lightweight, responsive and super flexible multipurpose theme built with SEO, speed, and usability in mind. Unleash the power of your imagination with a true WYSIWYG Header & Footer builder (inside the WordPress Customizer) built exclusively for this theme. The theme works great with any of your favorite page builder likes Elementor, Beaver Builder, SiteOrigin, Thrive Architect, Divi, Visual Composer, etc. Combined with the Header & Footer builder, you can build any type of websites like shop, business agencies, corporate, portfolio, education, university portal, consulting, church, restaurant, medical and so on. Customify is compatible with all well-coded plugins, including major ones like WooCommerce, OrbitFox, Yoast, BuddyPress, bbPress, etc. Learn more about the theme and ready to import demo sites at https://wpcustomify.com

Customify është një temë e shpejtë, pupël, reaguese dhe super e hajthët, e përdorshme për shumë qëllime, e krijuar me SEO-n, shpejtësinë dhe përdorshmërinë në mendje. Çlironi fuqinë e përfytyrimit tuaj përmes një hartuesi vërtet WYSIWYG Kryesh & Fundfaqesh (brenda Përshtatësit të WordPress-it) krijuar përjashtimisht për këtë temë. Tema funksionon bukur me cilindo nga hartuesit tuaj të parapëlqyer të faqeve, të tillë si Elementor, Beaver Builder, SiteOrigin, Thrive Architect, Divi, Visual Composer, etj. Ndërthurur këta me hartuesin për Krye & Fundfaqe, mund të krijoni çfarëdo lloj sajti, fjala vjen, dyqani, agjencie biznesi, korporate, portofol, edukativ, portal universiteti, konsulence, kishe, restoranti, mjekësor e me radhë. Customify është e përputhshme me krejt shtojcat e programuara pastër, përfshi të tilla të njohura si WooCommerce, OrbitFox, Yoast, BuddyPress, bbPress, etj. Mësoni më tepër rreth temës dhe sajtesh demo të gatshëm për importim, që nga https://wpcustomify.com

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the theme
Date added:
2018-10-13 09:19:28 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Customify Customify Details

Customify

Customify

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Theme Name of the theme
Date added:
2018-10-13 09:19:28 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Search … You have to log in to add a translation. Details

Search …

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Switch Builder Version You have to log in to add a translation. Details

Switch Builder Version

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Version 2 You have to log in to add a translation. Details

Version 2

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Version 1 You have to log in to add a translation. Details

Version 1

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Your settings were copied. You have to log in to add a translation. Details

Your settings were copied.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Copy now You have to log in to add a translation. Details

Copy now

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
to You have to log in to add a translation. Details

to

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
To Theme You have to log in to add a translation. Details

To Theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
From Theme You have to log in to add a translation. Details

From Theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Child theme uses it's own theme setting name, would you like to copy setting data from parent theme to this child theme? You have to log in to add a translation. Details

Child theme uses it's own theme setting name, would you like to copy setting data from parent theme to this child theme?

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
You're using %1$s theme, It's a child theme of Customify You have to log in to add a translation. Details

You're using %1$s theme, It's a child theme of Customify

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Copy Settings You have to log in to add a translation. Details

Copy Settings

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Disable Footer Top You have to log in to add a translation. Details

Disable Footer Top

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
References:
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1 2 3 48
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar