New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Advance Blog: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (85) Translated (84) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 6
Prio Original string Translation
Advance Blog is a perfect, modern, clean, responsive, and retina-ready WordPress blog theme suitable for magazines, newspapers, or review sites. The theme comes with several features, including a featured posts slide show, color options, a magazine homepage template, and a two-columned layout that makes your site load in a flash. A clean and elegant design helps you to deliver or present your content in a stylish way. Easy customization options with customizer API can give you an advanced feature to obtain a perfect-looking site.
Priority: high
Advance Blog është një temë blogjesh WordPress e përsosur, moderne, e qëruar, reaguese dhe gati për ekrane <em>retina</em>, e përshtatshme edhe për revista, gazeta apo sajte recensionesh. Tema vjen me disa veçori të mrekullueshme, përfshi parakalim postimesh të zgjedhura, mundësi ngjyrash, gjedhe për faqe hyrëse reviste, dhe skemë me dy shtylla, që e bën sajtin tuaj të ngarkohet sa hap e mbyll sytë. Një skemë grafike e qëruar dhe elegante ju ndihmon ta ofroni plot stil lëndën tuaj. Mundësi përshtatjesh të kollajta përmes përdorimit të API-t të përshtatjeve mund t’ju ofrojnë veçori të thelluara, për të përftuar një sajt me pamje të përsosur. Details
Advance Blog is a perfect, modern, clean, responsive, and retina-ready WordPress blog theme suitable for magazines, newspapers, or review sites. The theme comes with several features, including a featured posts slide show, color options, a magazine homepage template, and a two-columned layout that makes your site load in a flash. A clean and elegant design helps you to deliver or present your content in a stylish way. Easy customization options with customizer API can give you an advanced feature to obtain a perfect-looking site.
Comment

Description of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-11-12 09:02:59 UTC
Last modified:
2021-11-12 09:03:08 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Advance Blog
Priority: high
Advance Blog Details
Advance Blog
Comment

Theme Name of the theme

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2018-10-25 12:08:53 UTC
Last modified:
2018-10-28 06:50:05 UTC
Translated by:
WP Translation Team (wptranslationteam)
Approved by:
Besnik
Priority of the original:
high
Related Post Title Titull Postimesh të Afërt Details
Related Post Title

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:08 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Enable Related Post on Single post Aktivizo Postim të Afërt në postim Njësh Details
Enable Related Post on Single post

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:10 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Single Post Setting Rregullim Postimi Njësh Details
Single Post Setting

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:13 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Single Post/Page Global Sidebar Layout Skemë Anështylle Globale Postimi/Faqe Njëshe Details
Single Post/Page Global Sidebar Layout

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:37 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Related Post Postim i Afërt Details
Related Post

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:42 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Disable Feature Image Çaktivizo Figurë të Zgjedhur Details
Disable Feature Image

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:49 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Sidebar Layout Skemë Anështylle Details
Sidebar Layout
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:51 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Appearance Settings Rregullime Dukjeje Details
Appearance Settings
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:53 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
No sidebar Pa anështyllë Details
No sidebar
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:55 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Left sidebar Anështyllë majtas Details
Left sidebar
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:57 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Right sidebar Anështyllë djathtas Details
Right sidebar
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:54:59 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Global sidebar Anështyllë globale Details
Global sidebar
References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:55:01 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Layout Settings Rregullime Skeme Details
Layout Settings

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-04-25 19:55:03 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings
1 2 3 6

Export as