WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Development Readme (trunk): Albanian

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (53) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
WordPress Importer Importues WordPress Details
WordPress Importer
Comment

Plugin name.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 07:59:48 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Import posts, pages, comments, custom fields, categories, tags and more from a WordPress export file. Importoni postime, faqe, komente, fusha vetjake, kategori, etiketa, etj, prej një kartele eksporti WordPress. Details
Import posts, pages, comments, custom fields, categories, tags and more from a WordPress export file.
Comment

Short description.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 07:59:32 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Filters Filtra Details
Filters
Comment

Found in description header.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:10:49 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
<code>import_allow_create_users</code>: return false if you only want to allow mapping to existing users <code>import_allow_create_users</code>: përgjigjuni me "false", nëse doni vetëm të lejoni përshoqërim me përdorues ekzistues Details
<code>import_allow_create_users</code>: return false if you only want to allow mapping to existing users
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:44:56 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
<code>import_allow_fetch_attachments</code>: return false if you do not wish to allow importing and downloading of attachments <code>import_allow_fetch_attachments</code>: përgjigjuni me "false", nëse nuk dëshironi që të lejoni importim dhe shkarkim bashkëngjitjesh Details
<code>import_allow_fetch_attachments</code>: return false if you do not wish to allow importing and downloading of attachments
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:10:33 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
<code>import_attachment_size_limit</code>: return an integer value for the maximum file size in bytes to save (default is 0, which is unlimited) <code>import_attachment_size_limit</code>: përgjigjet me një vlerë të plotë për madhësinë maksimum të kartelës që do të ruhet, në bajte (parazgjedhja është 0, që do të thotë e pakufizuar) Details
<code>import_attachment_size_limit</code>: return an integer value for the maximum file size in bytes to save (default is 0, which is unlimited)
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:09:08 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
<code>import_end</code>: called after the last output from the importer <code>import_end</code>: zbatohet pas përfundimit të fundit të importuesit Details
<code>import_end</code>: called after the last output from the importer
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:06:20 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
<code>import_start</code>: occurs after the export file has been uploaded and author import settings have been chosen <code>import_start</code>: kryhet pasi kartela e eksportimit të jetë ngarkuar dhe kur janë zgjedhur rregullimet e importimit të autorëve Details
<code>import_start</code>: occurs after the export file has been uploaded and author import settings have been chosen
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:05:44 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
The importer has a couple of filters to allow you to completely enable/block certain features: Importuesi ka nja dy filtra që t’ju lejojë të aktivizoni/bllokoni plotësisht disa veçori: Details
The importer has a couple of filters to allow you to completely enable/block certain features:
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:04:23 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
There are also a few actions available to hook into: Ka edhe pak veprime të mundshme: Details
There are also a few actions available to hook into:
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 09:01:02 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Posts, pages and other custom post types Postime, faqe dhe lloje të tjerë postimesh të personalizuara Details
Posts, pages and other custom post types
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:27:44 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Comments Komente Details
Comments
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-25 18:37:59 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Custom fields and post meta Fusha dhe tejtëdhëna të personalizuara postimesh Details
Custom fields and post meta
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:27:19 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Categories, tags and terms from custom taxonomies Kategori, etiketa dhe terma prej klasifikimesh të personalizuara Details
Categories, tags and terms from custom taxonomies
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:26:49 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
The WordPress Importer will import the following content from a WordPress export file: Importuesi WordPress do të importojë lëndën vijuese prej një kartele eksporti WordPress: Details
The WordPress Importer will import the following content from a WordPress export file:
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-26 08:28:41 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar