WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Stable (latest release): Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (289) Translated (286) Untranslated (3) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 20
Prio Original string Translation
Increase open-rate and sales using personalization
Shtoni shkallën e hapjeve dhe shitjet, duke përdorur personalizim Details
Increase open-rate and sales using personalization

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Upgrade to allow easy emoji insertion
Që të lejohet futje e kollajtë emoji-sh, përmirësojeni Details
Upgrade to allow easy emoji insertion

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Please try disabling and enabling %1$s plugin. If this notice does not go away after that, please %2$sget in touch with us%3$s.
Ju lutemi, provoni të çaktivizoni dhe aktivizoni shtojcën %1$s. Nëse ky njoftim nuk zhduket pas kësaj, ju lutemi, %2$slidhuni me ne%3$s. Details
Please try disabling and enabling %1$s plugin. If this notice does not go away after that, please %2$sget in touch with us%3$s.
Comment

%1$s – Plugin name, %2$s – Link start, %3$s – Link end

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
How to customize contents of Early capture
You have to log in to add a translation. Details

Original untranslated

How to customize contents of Early capture
Comment

%s – Link

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
Priority of the original:
normal
How to customize contents of Exit Intent
You have to log in to add a translation. Details

Original untranslated

How to customize contents of Exit Intent
Comment

%s – Link

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
untranslated
Priority of the original:
normal
Learn how to use %spersonalization tags%s.
Mësoni si të përdorni %setiketa të personalizuara%s. Details
Learn how to use %spersonalization tags%s.
Comment

%s – Link tags

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
If you are looking for something more advanced and powerful, please consider connecting with ActiveCampaign, GetResponse or MailChimp.
Nëse po kërkoni diçka më të thelluar dhe më të fuqishme, ju lutemi, shihni mundësinë ta lidheni me ActiveCampaign, GetResponse ose MailChimp. Details
If you are looking for something more advanced and powerful, please consider connecting with ActiveCampaign, GetResponse or MailChimp.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
A simple solution for sending abandoned cart recovery emails using the default WordPress mail server. This recovery option works best if you have a small to medium number of abandoned carts.
Një zgjidhje e thjeshtë për dërgim email-esh rimarrjeje shportash të braktisura duke përdorur shërbyesin parazgjedhje email të instalimit të WordPress-it. Kjo mundësi rikthimesh funksionon më mirë nëse keni një numër nga të vogël deri në të mesëm shportash të braktisura. Details
A simple solution for sending abandoned cart recovery emails using the default WordPress mail server. This recovery option works best if you have a small to medium number of abandoned carts.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
MailChimp will only send the 1st email in the series unless a user becomes a subscriber.
Deri sa një përdorues të bëhet pajtimtar, MailChimp-i do të dërgojë vetëm email-in e parë te seritë. Details
MailChimp will only send the 1st email in the series unless a user becomes a subscriber.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
MailChimp offers a forever free plan and allows to create both single and series of reminder emails (e.g., first email in the 1st hour of cart abandonment, 2nd after 24 hours etc.).
MailChimp-i ofron një plan falas përgjithmonë dhe ju lejon të krijoni si email-e më vete, ashtu edhe seri email-esh për të kujtuar diçka (p.sh., email-i i parë pas 1 ore nga braktisja e shportë, i 2-ti pas 24 orësh, etj.). Details
MailChimp offers a forever free plan and allows to create both single and series of reminder emails (e.g., first email in the 1st hour of cart abandonment, 2nd after 24 hours etc.).

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
In contrast to MailChimp, it allows sending reminder email series without the requirement to subscribe.
Në dallim nga MailChimp-i, lejon dërgim serish email-esh kujtues pa kërkuar doemos që përdoruesit të pajtohen diku. Details
In contrast to MailChimp, it allows sending reminder email series without the requirement to subscribe.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
ActiveCampaign is awesome and allows creating different If/Else statements to setup elaborate rules for sending abandoned cart recovery emails.
ActiveCampaign është i shkëlqyer dhe lejon krijim pohimesh të ndryshme të llojit Nëse/Përndryshe që të ujdisni rregulla të përshtatshëm për dërgim email-esh rikthimi shportash të braktisura. Details
ActiveCampaign is awesome and allows creating different If/Else statements to setup elaborate rules for sending abandoned cart recovery emails.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
You could increase the chances of saving recoverable abandoned carts by moving the phone field to the top of your checkout form.
Mund të rrisnit shanset për ruajtjen e shportave të braktisura duke e kaluar fushën e email-it në krye të formularit tuaj të përfundimit të blerjes. Details
You could increase the chances of saving recoverable abandoned carts by moving the phone field to the top of your checkout form.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Lift phone field
Ngrini fushën e email-eve Details
Lift phone field

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Prevent bots from leaving ghost carts
Pengo robotë të lënë shporta fantazmë Details
Prevent bots from leaving ghost carts
Comment

%s – URL link

References

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Added:
2021-12-02 20:42:20 UTC
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
1 2 3 20
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings

Export as