Skip to toolbar

WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Stable Readme (latest release): Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (31) Translated (31) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3
Prio Original string Translation
Tumblr Importer Importues Tumblr-i Details
Tumblr Importer
Comment

Name.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
Media Side loading (for audio, video, and image posts) Ngarkim i Anës Media (për postime audio, video, dhe figurash) Details
Media Side loading (for audio, video, and image posts)
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:52:34 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Imports posts, drafts, and pages Importon postime, skica dhe faqe Details
Imports posts, drafts, and pages
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Duplicate checking, will not create duplicate imported posts Kontroll përsëdytjesh, nuk do të krijojë postime të përsëdytura nga importimi Details
Duplicate checking, will not create duplicate imported posts
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Background importing: start it up, then come back later to see how far it's gotten Importim në prapaskenë: vëreni në punë, mandej rikthehuni më vonë që të shihni deri ku ka shkuar Details
Background importing: start it up, then come back later to see how far it's gotten
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:52:34 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Correctly handles post formats Trajton saktë formatet e postimeve Details
Correctly handles post formats
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Go to Tools->Import and use the new importer. Kaloni te Mjete->Importim dhe përdorni importuesin e ri. Details
Go to Tools->Import and use the new importer.
Comment

Found in installation list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Activate the plugin through the 'Plugins' menu in WordPress. Aktivizojeni shtojcën përmes menusë 'Shtojca' te WordPress-i. Details
Activate the plugin through the 'Plugins' menu in WordPress.
Comment

Found in installation list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-10 21:04:33 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Upload the files to the <code>/wp-content/plugins/tumblr-importer/</code> directory. Ngarkojini kartelat te drejtoria <code>/wp-content/plugins/tumblr-importer/</code>. Details
Upload the files to the <code>/wp-content/plugins/tumblr-importer/</code> directory.
Comment

Found in installation list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Imports a Tumblr blog into a WordPress blog. Importon te blogu juaj WordPress një blog Tumblr. Details
Imports a Tumblr blog into a WordPress blog.
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
First version, not meant to be used except for testing. Versioni i parë, i menduar jo për përdorim tjetër veç testimit. Details
First version, not meant to be used except for testing.
Comment

Found in changelog list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
low
Sideloading now done on drafts and pages as well. Sideloading i arritur në skica dhe faqe. Details
Sideloading now done on drafts and pages as well.
Comment

Found in changelog list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
low
Minor debug error cleanup. Pastrim i vockël gabimi diagnostikimi Details
Minor debug error cleanup.
Comment

Found in changelog list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:52:34 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
low
Handle question/answer posts Trajtoni postime pyetje/përgjigje Details
Handle question/answer posts
Comment

Found in changelog list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
low
Handle multi-image posts Trajtoni postime me shumë figura Details
Handle multi-image posts
Comment

Found in changelog list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-01-31 20:55:29 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
low
1 2 3
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings

Export as