Skip to toolbar

WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Development Readme (trunk): Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All (60) Translated (58) Untranslated (2) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
1 2 3 4
Prio Original string Translation
Upload Google Fonts Typography, activate it, and you're done! Ngarkojeni Google Fonts Typography, aktivizojeni, dhe mbaruat! Details
Upload Google Fonts Typography, activate it, and you're done!
Comment

Found in installation paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-01-25 15:53:13 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
The Google Fonts for WordPress plugin will work with all WordPress themes and has been specifically tested with the following: Shtojca Google Fonts për WordPress do të punojë paq me krejt temat WordPress dhe është provuar posaçërisht me ato që vijojnë: Details
The Google Fonts for WordPress plugin will work with all WordPress themes and has been specifically tested with the following:
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:00 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Twenty Seventeen Twenty Seventeen Details
Twenty Seventeen
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-04-07 17:19:58 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
All StudioPress and Genesis Themes Krejt Temat StudioPress dhe Genesis Details
All StudioPress and Genesis Themes
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:00 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Customizer Settings Search - Google Fonts for WordPress Kërkim Rregullimesh Përshtatësi - Google Fonts për WordPress Details
Customizer Settings Search - Google Fonts for WordPress
Comment

Screenshot description.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2019-12-02 19:34:27 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Navigate to wp-admin -> Appearance -> Customize and you will see a new tab named 'Google Fonts' Shkoni te wp-admin -> Dukje -> Përshtatje dhe do të shihni një skedë të re të quajtur 'Google Fonts' Details
Navigate to wp-admin -> Appearance -> Customize and you will see a new tab named 'Google Fonts'
Comment

Found in installation paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:00 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
There are various ways you can contribute: Ka disa rrugë për të dhënë ndihmesë: Details
There are various ways you can contribute:
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:00 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
The full Google Fonts library can be found here - <a href="https://fonts.google.com">Google Fonts</a> Libraria e plotë e shkronjave Google Fonts mund të gjendet këtu - <a href="https://fonts.google.com">Google Fonts</a> Details
The full Google Fonts library can be found here - <a href="https://fonts.google.com">Google Fonts</a>
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:00 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Once you've found a combination you love, you can press save and make the changes publicly visible. Sapo të keni gjetur një ndërthurje që ju pëlqen, mund të shtypni Ruaje dhe t’i bëni ndryshimet të dukshme publikisht. Details
Once you've found a combination you love, you can press save and make the changes publicly visible.
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:00 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
It's hard to know which font will look good on your website, that's why we've included a live preview feature. That means you can test each font and see a live preview of how it will look with your content instantly. Është e vështirë të dihet se cilat shkronja duken bukur në sajtin tuaj, kjo është arsyeja pse kemi përfshirë një mekanizëm për paraparje të atypëratyshme. Kjo do të thotë që mund të testoni secilin lloj shkronjash dhe të shihni pa humbur kohë si duken me lëndën tuaj. Details
It's hard to know which font will look good on your website, that's why we've included a live preview feature. That means you can test each font and see a live preview of how it will look with your content instantly.
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:00 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
You're not stuck with one font for the entire website, you can easily choose one font for headings and another for your content. Nëse s’jeni çimentuar me një lloj shkronjash për krejt sajtin, mundeni lehtësisht të zgjidhni një palë shkronja për kryet dhe një tjetër për lëndën tuaj. Details
You're not stuck with one font for the entire website, you can easily choose one font for headings and another for your content.
Comment

Found in description paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:00 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Translate the Google Fonts Typography plugin into <a href="https://translate.wordpress.org/projects/wp-plugins/olympus-google-fonts/">different languages</a> Përkthejeni shtojcën Google Fonts Typography nëë <a href="https://translate.wordpress.org/projects/wp-plugins/olympus-google-fonts/">gjuhë të ndryshme</a> Details
Translate the Google Fonts Typography plugin into <a href="https://translate.wordpress.org/projects/wp-plugins/olympus-google-fonts/">different languages</a>
Comment

Found in description list item.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-01-25 15:53:36 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Contributions Kontribute Details
Contributions
Comment

Found in description header.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:01 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
Bugs Të meta Details
Bugs
Comment

Found in description header.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-11 17:05:01 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
<a href="https://raw.githubusercontent.com/dannycooper/olympus-google-fonts/master/changelog.txt">See changelog.txt for the complete Google Fonts Typography changelog.</a> <a href="https://raw.githubusercontent.com/dannycooper/olympus-google-fonts/master/changelog.txt">Për regjistrin e plotë të ndryshimeve në Google Fonts Typography, shihni changelog.txt.</a> Details
<a href="https://raw.githubusercontent.com/dannycooper/olympus-google-fonts/master/changelog.txt">See changelog.txt for the complete Google Fonts Typography changelog.</a>
Comment

Found in changelog paragraph.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2020-01-25 15:54:19 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
low
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Rejected
Fuzzy
Old
With warnings

Export as