WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Development (trunk): Albanian

1 2 3 27
Filter ↓ Sort ↓ All (393) Untranslated (4)
Prio Original string Translation
Next Pasuesi Details

Next

Pasuesi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Previous I mëparshmi Details

Previous

I mëparshmi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Go to your dashboard Kaloni te pulti juaj Details

Go to your dashboard

Kaloni te pulti juaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
If you are unsure on how to use some features of Newsletter, reach for our official documentation. Nëse s’jeni i sigurt se si t’i përdorni disa nga veçoritë e Buletinit, shihni dokumentimin zyrtar. Details

If you are unsure on how to use some features of Newsletter, reach for our official documentation.

Nëse s’jeni i sigurt se si t’i përdorni disa nga veçoritë e Buletinit, shihni dokumentimin zyrtar.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
You can also follow us through our social accounts Mund të na ndiqni edhe në kanalet tona shoqërore Details

You can also follow us through our social accounts

Mund të na ndiqni edhe në kanalet tona shoqërore

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Your email Email-i juaj Details

Your email

Email-i juaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Be always updated with the latest releases and tips from our headquarters Jini përherë i përditësuar me versionet më të reja dhe ndihmëza nga shtabi ynë Details

Be always updated with the latest releases and tips from our headquarters

Jini përherë i përditësuar me versionet më të reja dhe ndihmëza nga shtabi ynë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
You're now ready to begin using Newsletter! Tani jeni gati të përdorni Buletinet! Details

You're now ready to begin using Newsletter!

Tani jeni gati të përdorni Buletinet!

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Take me to my widget settings (opens in a new window) Shpjemë te rregullimet e mia për widget (hapet në një dritare të re) Details

Take me to my widget settings (opens in a new window)

Shpjemë te rregullimet e mia për widget (hapet në një dritare të re)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
If you use sidebars in your blog, it may be a good idea to add a subscription form there. Remember to come back here when you're done Nëse në blogun tuaj përdorni anështylla, mund të ishte ide e mirë të shtonit një formular përshkrimesh që andej. Mos harroni të ktheheni këtu, kur të keni mbaruar Details

If you use sidebars in your blog, it may be a good idea to add a subscription form there. Remember to come back here when you're done

Nëse në blogun tuaj përdorni anështylla, mund të ishte ide e mirë të shtonit një formular përshkrimesh që andej. Mos harroni të ktheheni këtu, kur të keni mbaruar

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Add Newsletter widget to sidebar Shtoni widget Buletinesh te anështylla Details

Add Newsletter widget to sidebar

Shtoni widget Buletinesh te anështylla

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Email address Adresë email Details

Email address

Adresë email

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Check if your website can send emails correctly. Shihni nëse sajti juaj mund të dërgojë saktë email-e. Details

Check if your website can send emails correctly.

Shihni nëse sajti juaj mund të dërgojë saktë email-e.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Time for some tests! Koha për ca prova! Details

Time for some tests!

Koha për ca prova!

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
We've just created the page where your visitors will subscribe and where they will edit their preferences. Sapo krijuam faqen ku vizitorët tuaj do të pajtohen dhe ku do të përpunojnë parapëlqimet vetjake. Details

We've just created the page where your visitors will subscribe and where they will edit their preferences.

Sapo krijuam faqen ku vizitorët tuaj do të pajtohen dhe ku do të përpunojnë parapëlqimet vetjake.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-12-19 17:26:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
1 2 3 27
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar