WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Development (trunk): Albanian

1 2 3 187
Filter ↓ Sort ↓ All (2,795) Untranslated (13)
Prio Original string Translation
Sites with large numbers of images can now activate the Lazy Loading Images feature, which significantly speeds up loading times for visitors. Instead of waiting for the entire page to load, Jetpack will instead show pages instantly, and only download additional images when they are about to come into view. Sajte me numër të madh figurash munden tani të aktivizojnë veçorinë Ngarkim Figurash Me Përtesë, që përshpejton dukshëm kohët e ngarkimit për vizitorët. Në vend që të pritet për ngarkimin e një faqeje të tërë, Jetpack-u do të shfaqë faqet menjëherë, dhe do të shkarkojë figura shtesë vetëm kur i ndan një hap nga parja. Details

Sites with large numbers of images can now activate the Lazy Loading Images feature, which significantly speeds up loading times for visitors. Instead of waiting for the entire page to load, Jetpack will instead show pages instantly, and only download additional images when they are about to come into view.

Sajte me numër të madh figurash munden tani të aktivizojnë veçorinë Ngarkim Figurash Me Përtesë, që përshpejton dukshëm kohët e ngarkimit për vizitorët. Në vend që të pritet për ngarkimin e një faqeje të tërë, Jetpack-u do të shfaqë faqet menjëherë, dhe do të shkarkojë figura shtesë vetëm kur i ndan një hap nga parja.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-07 15:40:02 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
If this sounds like a great improvement (and it is) you can enable it now by clicking the toggle below. Nëse kjo duket si përmirësim, (dhe është në fakt) mund ta aktivizoni tani duke klikuar më poshtë. Details

If this sounds like a great improvement (and it is) you can enable it now by clicking the toggle below.

Nëse kjo duket si përmirësim, (dhe është në fakt) mund ta aktivizoni tani duke klikuar më poshtë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-07 15:40:03 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Our faster site search is now available to all Professional plan customers. This replaces the default WordPress search with an Elasticsearch-powered infrastructure that returns faster, more relevant results to users. Kërkimi ynë më i shpejtë brenda sajtit tani mund të kihet nga krejt klientët e planit Profesional. Ky zëvendëson kërkimin parazgjedhje të WordPress-it me një infrastrukturë të bazuar në Elasticsearch, që përgjigjet me përfundime më të shpejta dhe më me vlerë për përdoruesit. Details

Our faster site search is now available to all Professional plan customers. This replaces the default WordPress search with an Elasticsearch-powered infrastructure that returns faster, more relevant results to users.

Kërkimi ynë më i shpejtë brenda sajtit tani mund të kihet nga krejt klientët e planit Profesional. Ky zëvendëson kërkimin parazgjedhje të WordPress-it me një infrastrukturë të bazuar në Elasticsearch, që përgjigjet me përfundime më të shpejta dhe më me vlerë për përdoruesit.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-07 15:40:03 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Unknown Plugin Update Failure Dështim i Panjohur Përditësimi Shtojce Details

Unknown Plugin Update Failure

Dështim i Panjohur Përditësimi Shtojce

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 12:25:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Why aren't my filters appearing? Pse nuk duken filtrat e mi? Details

Why aren't my filters appearing?

Pse nuk duken filtrat e mi?

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 12:25:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Adding filters requires JavaScript! Shtimi i filtrave lyp JavaScript! Details

Adding filters requires JavaScript!

Shtimi i filtrave lyp JavaScript!

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 00:52:12 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Add a filter Shtoni një filtër Details

Add a filter

Shtoni një filtër

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 00:52:12 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Maximum number of filters (1-50): Numër maksimum filtrash (1-50): Details

Maximum number of filters (1-50):

Numër maksimum filtrash (1-50):

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 00:52:12 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
%1$s (%2$s) A label for a taxonomy selector option %1$s (%2$s) Details

%1$s (%2$s)

%1$s (%2$s)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
A label for a taxonomy selector option
Comment:
translators: %1$s is the taxonomy name, %2s is the name of its type to help distinguish between several taxonomies with the same name, e.g. category and tag.
Date added:
2018-02-01 00:52:13 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Default sort order: Rend parazgjedhje renditjesh: Details

Default sort order:

Rend parazgjedhje renditjesh:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 00:52:13 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Post types to search (minimum of 1): Lloje postimi për të cilët të kërkohet (minimumi 1): Details

Post types to search (minimum of 1):

Lloje postimi për të cilët të kërkohet (minimumi 1):

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 00:52:13 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Show sort selection dropdown Shfaq menu hapmbyll përzgjedhjeje renditjesh Details

Show sort selection dropdown

Shfaq menu hapmbyll përzgjedhjeje renditjesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 12:25:00 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Title (optional): Titull (në daçi): Details

Title (optional):

Titull (në daçi):

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 00:52:13 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Sort by Renditini sipas Details

Sort by

Renditini sipas

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 00:52:13 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
Oldest first Më të vjetrat së pari Details

Oldest first

Më të vjetrat së pari

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-02-01 00:52:13 GMT
Translated by:
Besnik
References:
Priority:
normal
More links:
1 2 3 187
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar