WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Development Readme (trunk): Albanian

1 2 3 8
Filter ↓ Sort ↓ All (116) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
The ideal plugin for stats, related posts, search engine optimization, social sharing, protection, backups, security, and more. Shtojca ideale për statistika, postime të afërta, optimizim motorësh kërkimesh, ndarje me të tjerët në rrjete shoqërore, mbrojtje, kopjeruajtje, siguri, etj. Details

The ideal plugin for stats, related posts, search engine optimization, social sharing, protection, backups, security, and more.

Shtojca ideale për statistika, postime të afërta, optimizim motorësh kërkimesh, ndarje me të tjerët në rrjete shoqërore, mbrojtje, kopjeruajtje, siguri, etj.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Short description.
Date added:
2018-05-01 12:14:53 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Jetpack by WordPress.com Jetpack nga WordPress.com Details

Jetpack by WordPress.com

Jetpack nga WordPress.com

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Plugin name.
Date added:
2015-11-04 18:10:07 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Activity: a record of every change and update on your site Veprimtari: një regjistrim i çdo ndryshimi dhe përditësimi në sajtin tuaj Details

Activity: a record of every change and update on your site

Veprimtari: një regjistrim i çdo ndryshimi dhe përditësimi në sajtin tuaj

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description list item.
Date added:
2018-11-01 11:23:01 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Optimize: Activate Jetpack’s site accelerator to load pages faster, optimize your images, and serve your images and static files (like CSS and JavaScript) from our global network of servers. You’ll also reduce bandwidth usage, which may lead to lower hosting costs. Optimizim: Aktivizoni përshpejtuesin Jetpack të sajteve që faqet të ngarkohen më shpejt, që figurat tuaja të optimizohen dhe që ato dhe kartela statike (të llojit CSS dhe JavaScript) të shërbehen që nga rrjeti ynë global i shërbyesve. Do të kurseni gjithashtu edhe kuota interneti, çka mund të shpjerë në kosto më të ulëta strehimi. Details

Optimize: Activate Jetpack’s site accelerator to load pages faster, optimize your images, and serve your images and static files (like CSS and JavaScript) from our global network of servers. You’ll also reduce bandwidth usage, which may lead to lower hosting costs.

Optimizim: Aktivizoni përshpejtuesin Jetpack të sajteve që faqet të ngarkohen më shpejt, që figurat tuaja të optimizohen dhe që ato dhe kartela statike (të llojit CSS dhe JavaScript) të shërbehen që nga rrjeti ynë global i shërbyesve. Do të kurseni gjithashtu edhe kuota interneti, çka mund të shpjerë në kosto më të ulëta strehimi.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description list item.
Date added:
2018-11-01 11:23:01 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Marketing and Performance Services Shërbime Marketingu dhe Performance Details

Marketing and Performance Services

Shërbime Marketingu dhe Performance

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description header.
Date added:
2018-11-01 11:23:01 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Design and Customization Services Shërbime Dizajni dhe Përshtatjesh Details

Design and Customization Services

Shërbime Dizajni dhe Përshtatjesh

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description header.
Date added:
2018-11-01 11:23:01 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Security: Protection against brute force attacks, spam, and malware. On-demand backups and restores. Siguri: Mbrojtje kundër sulmesh hyrjeje me forcë, mesazhesh të padëshiruar, dhe malware-i. Kopjeruajtje dhe rikthime sipas kërkesash. Details

Security: Protection against brute force attacks, spam, and malware. On-demand backups and restores.

Siguri: Mbrojtje kundër sulmesh hyrjeje me forcë, mesazhesh të padëshiruar, dhe malware-i. Kopjeruajtje dhe rikthime sipas kërkesash.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2018-11-01 10:08:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Downtime Monitoring: Get notified if and when your site goes down. Mbikëqyrje Mosfunksionimi: Merrni njoftim nëse sajti juaj del jashtë funksionimi. Details

Downtime Monitoring: Get notified if and when your site goes down.

Mbikëqyrje Mosfunksionimi: Merrni njoftim nëse sajti juaj del jashtë funksionimi.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2018-11-01 10:09:23 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Revenue: Sell products & take payments with simple payment buttons. Të ardhura: Shitni produkte & merrni pagesa përmes butonash të thjeshtë pagese. Details

Revenue: Sell products & take payments with simple payment buttons.

Të ardhura: Shitni produkte & merrni pagesa përmes butonash të thjeshtë pagese.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2018-11-01 10:10:13 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Sharing: Connect your site to social networks for automated social sharing. Ndarje me të tjerë: Lidheni sajtin tuaj me rrjete shoqërore, për ndarje të automatizuar gjërash me të tjerët. Details

Sharing: Connect your site to social networks for automated social sharing.

Ndarje me të tjerë: Lidheni sajtin tuaj me rrjete shoqërore, për ndarje të automatizuar gjërash me të tjerët.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2018-11-01 10:11:02 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Analytics: Simple and concise site stats and traffic insights. Analizime: Statistika sajti të thjeshta dhe të përkora, dhe prirje trafiku sajti. Details

Analytics: Simple and concise site stats and traffic insights.

Analizime: Statistika sajti të thjeshta dhe të përkora, dhe prirje trafiku sajti.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2018-09-26 10:25:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Apps: Update your site from any device with the free WordPress apps. Aplikacione: Përditësojeni sajtin tuaj nga çfarëdo pajisje përmes aplikacioneve WordPress falas. Details

Apps: Update your site from any device with the free WordPress apps.

Aplikacione: Përditësojeni sajtin tuaj nga çfarëdo pajisje përmes aplikacioneve WordPress falas.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2018-09-26 10:25:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Performance: Free high-speed content delivery network for your images. Punim: Rrjet shpërndarjeje lënde me shpejtësi të lartë, falas, për figurat tuaja. Details

Performance: Free high-speed content delivery network for your images.

Punim: Rrjet shpërndarjeje lënde me shpejtësi të lartë, falas, për figurat tuaja.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2018-11-01 10:12:43 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Themes: Choose from hundreds of customizable, professional themes. Tema: Zgjidhni mes qindra temash profesionale, që mund t’i përshtatni. Details

Themes: Choose from hundreds of customizable, professional themes.

Tema: Zgjidhni mes qindra temash profesionale, që mund t’i përshtatni.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2018-09-26 10:25:40 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Create and customize your WordPress site from start to finish. Jetpack helps you with: Krijoni dhe përshtateni sajtin tuaj WordPress nga fillimi gjer në fund. Jetpack-u ju ndihmon me: Details

Create and customize your WordPress site from start to finish. Jetpack helps you with:

Krijoni dhe përshtateni sajtin tuaj WordPress nga fillimi gjer në fund. Jetpack-u ju ndihmon me:

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description paragraph.
Date added:
2018-05-01 12:14:53 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1 2 3 8
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar