WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Stable (latest release): Albanian

1
Filter ↓ Sort ↓ All (5) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
https://ma.tt/ https://ma.tt/ Details

https://ma.tt/

https://ma.tt/

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin
Date added:
2018-03-19 10:04:36 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Matt Mullenweg Matt Mullenweg Details

Matt Mullenweg

Matt Mullenweg

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Author of the plugin
Date added:
2017-12-06 20:37:39 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
This is not just a plugin, it symbolizes the hope and enthusiasm of an entire generation summed up in two words sung most famously by Louis Armstrong: Hello, Dolly. When activated you will randomly see a lyric from <cite>Hello, Dolly</cite> in the upper right of your admin screen on every page. Kjo s’është thjesht një shtojcë, ajo simbolizon shpresën dhe entuziazmin e një brezi të tërë, përmbledhur me dy fjalë të kënduara më famshëm se kushdo nga Louis Armstrong: Hello, Dolly. Kur të jetë e aktivizuar, djathtas sipër te skena e administrimit do të shihni, për çdo faqe, një varg kuturu nga teksti i <cite>Hello, Dolly</cite>-it. Details

This is not just a plugin, it symbolizes the hope and enthusiasm of an entire generation summed up in two words sung most famously by Louis Armstrong: Hello, Dolly. When activated you will randomly see a lyric from <cite>Hello, Dolly</cite> in the upper right of your admin screen on every page.

Kjo s’është thjesht një shtojcë, ajo simbolizon shpresën dhe entuziazmin e një brezi të tërë, përmbledhur me dy fjalë të kënduara më famshëm se kushdo nga Louis Armstrong: Hello, Dolly. Kur të jetë e aktivizuar, djathtas sipër te skena e administrimit do të shihni, për çdo faqe, një varg kuturu nga teksti i <cite>Hello, Dolly</cite>-it.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin
Date added:
2017-12-06 20:37:39 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
https://wordpress.org/plugins/hello-dolly/ https://wordpress.org/plugins/hello-dolly/ Details

https://wordpress.org/plugins/hello-dolly/

https://wordpress.org/plugins/hello-dolly/

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Plugin URI of the plugin
Date added:
2017-12-06 20:37:39 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
Hello Dolly Hello Dolly Details

Hello Dolly

Hello Dolly

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Plugin Name of the plugin
Date added:
2017-12-06 20:37:39 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar