WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Development Readme (trunk): Albanian

1
Filter ↓ Sort ↓ All (4) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
This is not just a plugin, it symbolizes the hope and enthusiasm of an entire generation summed up in two words sung most famously by Louis Armstrong. Kjo s’është thjesht një shtojcë, ajo simbolizon shpresën dhe entuziazmin e një brezi të tërë të përmbledhur në dy fjalë të kënduara në mënyrën më të famshme nga Louis Armstrong. Details

This is not just a plugin, it symbolizes the hope and enthusiasm of an entire generation summed up in two words sung most famously by Louis Armstrong.

Kjo s’është thjesht një shtojcë, ajo simbolizon shpresën dhe entuziazmin e një brezi të tërë të përmbledhur në dy fjalë të kënduara në mënyrën më të famshme nga Louis Armstrong.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Short description.
Date added:
2016-10-31 19:42:52 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Hello Dolly Hello Dolly Details

Hello Dolly

Hello Dolly

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Plugin name.
Date added:
2016-10-31 19:42:54 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Thanks to Sanjib Ahmad for the artwork. Falënderime për Sanjib Ahmad-in për grafikën. Details

Thanks to Sanjib Ahmad for the artwork.

Falënderime për Sanjib Ahmad-in për grafikën.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description paragraph.
Date added:
2019-03-19 19:10:36 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
This is not just a plugin, it symbolizes the hope and enthusiasm of an entire generation summed up in two words sung most famously by Louis Armstrong: Hello, Dolly. When activated you will randomly see a lyric from Hello, Dolly in the upper right of your admin screen on every page. Kjo s’është thjesht një shtojcë, ajo simbolizon shpresën dhe entuziazmin e një brezi të tërë të përmbledhur në dy fjalë të kënduara në mënyrën më të famshme nga Louis Armstrong.: Hello, Dolly. Po të jetë e aktivizuar, do të shihni një varg kuturu nga <cite>Hello, Dolly</cite> në cepin e sipërm të skenës suaj të administrimit në çdo faqe. Details

This is not just a plugin, it symbolizes the hope and enthusiasm of an entire generation summed up in two words sung most famously by Louis Armstrong: Hello, Dolly. When activated you will randomly see a lyric from Hello, Dolly in the upper right of your admin screen on every page.

Kjo s’është thjesht një shtojcë, ajo simbolizon shpresën dhe entuziazmin e një brezi të tërë të përmbledhur në dy fjalë të kënduara në mënyrën më të famshme nga Louis Armstrong.: Hello, Dolly. Po të jetë e aktivizuar, do të shihni një varg kuturu nga <cite>Hello, Dolly</cite> në cepin e sipërm të skenës suaj të administrimit në çdo faqe.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description paragraph.
Date added:
2016-10-31 19:44:04 GMT
Translated by:
Besnik
Priority of the original:
normal
More links:
or Cancel
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar