WordPress.org

New to Translating WordPress? Read through our Translator Handbook to get started. Hide

Translation of Development Readme (trunk): Albanian

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (48) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
All in One SEO Pack All in One SEO Pack Details

All in One SEO Pack

All in One SEO Pack

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Plugin name.
Date added:
2016-10-18 09:16:21 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
high
More links:
All in One SEO Pack <a href="https://semperfiwebdesign.com/all-in-one-seo-pack-release-history/">Changelog</a> <a href="https://semperfiwebdesign.com/all-in-one-seo-pack-release-history/">Regjistër ndryshimesh</a> për All in One SEO Pack Details

All in One SEO Pack <a href="https://semperfiwebdesign.com/all-in-one-seo-pack-release-history/">Changelog</a>

<a href="https://semperfiwebdesign.com/all-in-one-seo-pack-release-history/">Regjistër ndryshimesh</a> për All in One SEO Pack

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in changelog paragraph.
Date added:
2019-02-04 21:14:27 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
The original WordPress SEO plugin, downloaded over 50,000,000 times since 2007. Shtojca origjinale WordPress SEO, e shkarkuar më shumë se 50 milionë herë që nga 2007-a. Details

The original WordPress SEO plugin, downloaded over 50,000,000 times since 2007.

Shtojca origjinale WordPress SEO, e shkarkuar më shumë se 50 milionë herë që nga 2007-a.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description header.
Date added:
2019-02-04 21:15:13 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
<strong>Google XML Sitemap</strong> Automatically sent to Google and other search engines. Include images in your sitemap! <strong>Harta e Sajtit Google XML</strong> u dërgua Vetvetiu te Google dhe motorë të tjerë kërkimesh. Përfshini figura te harta juaj e sajtit! Details

<strong>Google XML Sitemap</strong> Automatically sent to Google and other search engines. Include images in your sitemap!

<strong>Harta e Sajtit Google XML</strong> u dërgua Vetvetiu te Google dhe motorë të tjerë kërkimesh. Përfshini figura te harta juaj e sajtit!

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Screenshot description.
Date added:
2017-12-05 12:19:17 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
Image XML Sitemap submitted to Google and Bing to improve your Image SEO Hartë sajti Image XML parashtruar te Google dhe Bing për përmirësimin e Image SEO tuaj Details

Image XML Sitemap submitted to Google and Bing to improve your Image SEO

Hartë sajti Image XML parashtruar te Google dhe Bing për përmirësimin e Image SEO tuaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description list item.
Date added:
2017-12-05 12:17:32 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
Use <strong>All in One SEO Pack</strong> to optimize your WordPress site for SEO. It's easy and works out of the box for beginners, and has advanced features and an API for developers. Përdoreni <strong>All in One SEO Pack</strong> që të optimizoni sajtin tuaj WordPress për SEO. Për fillestarët është e lehtë dhe funksionon fill pas instalimit, teksa ka veçori dhe API të thelluara për zhvilluesit. Details

Use <strong>All in One SEO Pack</strong> to optimize your WordPress site for SEO. It's easy and works out of the box for beginners, and has advanced features and an API for developers.

Përdoreni <strong>All in One SEO Pack</strong> që të optimizoni sajtin tuaj WordPress për SEO. Për fillestarët është e lehtë dhe funksionon fill pas instalimit, teksa ka veçori dhe API të thelluara për zhvilluesit.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description paragraph.
Date added:
2017-03-04 11:44:08 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
Google AMP support (Accelerated Mobile Pages) Mbulim për Google AMP (Accelerated Mobile Pages) Details

Google AMP support (Accelerated Mobile Pages)

Mbulim për Google AMP (Accelerated Mobile Pages)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description list item.
Date added:
2016-10-18 09:41:32 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
Redirect attachment pages to parent post Ridrejtim i faqeve bashkëngjitje te postimi mëmë Details

Redirect attachment pages to parent post

Ridrejtim i faqeve bashkëngjitje te postimi mëmë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description list item.
Date added:
2016-10-18 09:41:32 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
PHP 7 100% Compatible 100% e Përputhshme me PHP 7 Details

PHP 7 100% Compatible

100% e Përputhshme me PHP 7

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description list item.
Date added:
2017-03-04 11:46:01 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
<a href="http://semperplugins.com/support/?loc=readme_ps">Premium Support</a> <a href="http://semperplugins.com/support/?loc=readme_ps">Asistencë me Pagesë</a> Details

<a href="http://semperplugins.com/support/?loc=readme_ps">Premium Support</a>

<a href="http://semperplugins.com/support/?loc=readme_ps">Asistencë me Pagesë</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description paragraph.
Date added:
2016-10-18 09:41:32 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
Automatically notifies search engines like Google and Bing about changes to your site Njofton vetvetiu motorë të tillë kërkimesh si Google dhe Bing rreth ndryshimesh në sajtin tuaj Details

Automatically notifies search engines like Google and Bing about changes to your site

Njofton vetvetiu motorë të tillë kërkimesh si Google dhe Bing rreth ndryshimesh në sajtin tuaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in description list item.
Date added:
2016-10-18 09:41:32 GMT
Translated by:
Besnik
Priority:
normal
More links:
https://www.youtube.com/watch?v=A0VKinM5s00 https://www.youtube.com/watch?v=A0VKinM5s00 Details

https://www.youtube.com/watch?v=A0VKinM5s00

https://www.youtube.com/watch?v=A0VKinM5s00

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in faq paragraph.
Date added:
2016-04-19 08:16:39 GMT
Translated by:
qendresaharaqia
Priority:
normal
More links:
https://www.youtube.com/watch?v=Dfe49FiiAog https://www.youtube.com/watch?v=Dfe49FiiAog Details

https://www.youtube.com/watch?v=Dfe49FiiAog

https://www.youtube.com/watch?v=Dfe49FiiAog

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in faq paragraph.
Date added:
2016-04-19 08:16:36 GMT
Translated by:
qendresaharaqia
Priority:
normal
More links:
https://www.youtube.com/watch?v=zvNU92Low8A https://www.youtube.com/watch?v=zvNU92Low8A Details

https://www.youtube.com/watch?v=zvNU92Low8A

https://www.youtube.com/watch?v=zvNU92Low8A

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in faq paragraph.
Date added:
2016-04-19 08:16:33 GMT
Translated by:
qendresaharaqia
Priority:
normal
More links:
https://www.youtube.com/watch?v=uGt6CVbA5bI https://www.youtube.com/watch?v=uGt6CVbA5bI Details

https://www.youtube.com/watch?v=uGt6CVbA5bI

https://www.youtube.com/watch?v=uGt6CVbA5bI

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Found in faq paragraph.
Date added:
2016-04-19 08:16:26 GMT
Translated by:
qendresaharaqia
Priority:
normal
More links:
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as

Skip to toolbar